10 / 05 / 2024

İstanbul Apartments Konutları'nda 550 bin TL'ye 6+1 dubleks!

İstanbul Apartments Konutları'nda 550 bin TL'ye 6+1 dubleks!

Konutların hemen teslim edildiği İstanbul Apartments, 20 daire ve 5 dükkandan meydana geliyor. Son konutların satışının devam ettiği projede yer alan 260 metrekarelik 6+1 dubleks konutun fiyatı 550 bin TL olarak belirlendi...


İntegra Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen İstanbul Apartments, 20 daire ve 5 dükkandan meydana geliyor. 2008 yılında inşaatına başlanan İstanbul Apartments'ta konut teslimleri 2010 yılının Mayıs ayında yapıldı.

Konutların hemen teslim edildiği projede 4 konutun satışı devam ediyor. Kalan konutlardan 120 metrekarelik 2+1'lerin fiyatları 290 bin TL olarak belirlendi.

140 metrekarelik 3+1'ler 380 bin TL'ye satılırken projede kalan 1 adet 240 metrekarelik 5+1 dubleksin fiyatı 550 bin TL ve 6+1 dubleks 550 bin TL'ye satılıyor. 6+1 konutun alanı da 260 metrekare olarak belirlendi.

Göktürk'teki lüks siteleşmenin konumlandığı ana cadde haliyle İstanbul Caddesi. Cadde üzerindeki yapılaşma ağırlıklı olarak tam aktiviteli siteler ve alışveriş merkezlerinden oluşurken bunlar arasında dikkat çeken bir yapı da İstanbul Apartments. Bulunduğu bölgenin nezih yapısı içerisinde apartman aidatları ile site hayatının imkanlarını sunan İstanbul Apartments'ta kalan son dairelerin fiyatları şöyle;

Bir kaç metrelik mesafede İş Bankası ve cadde boyunca diğer bankalar, birkaç adım ileride Star Bucks, D&R, diğer ünlü kafe ve restaurantlar, yine sadece yürüme mesafesinde Florence Nightingale, Acıbadem hastahanesi ve eczaneler, alışverişleriz için Migros, Carrefour, Macro Center, Onur, Kim, DİA ve diğer marketler, seçkin eğitim için Doğa Koleji, Eyüboğlu Koleji, Zeynep Mutlu Kemer Koleji, Hisar Eğitim Vakfı , dershaneler ve anaokulları ile İstanbul Apartments Göktürk'ün en merkezi bölgesinde yer alıyor.

İstanbul'un lüks konut projeleriyle dikkat çeken lokasyonu Göktürk'te inşaa edilen İstanbul Apartments, tamamı 5 kat, 20 daire ve 5 işyerinden oluşuyor. Projenin, bu yapısına kapalı garaj ve depoları, geniş fransız pencereleri, görüntülü kapı otomatları, tam donanımlı ankastre mutfak ürünleri gibi çeşitli detaylar da ilave edildiğinde butik bir yapıya entegre edilmiş modern bir yaşam tarzı ortaya çıkıyor. Ayrıca bölgenin ana arteri olan İstanbul Caddesi'ne bağlantılı bir köşede bulunmuş olması, lüks site ve çarşıların içinde yeralması yaşam kalitesi ve kolaylığı açısından da avantaj sağlıyor. 2+1 ve 3+1 ara kat daireler ile 4+1, 5+1 ve 6+1 dubleks daire tiplerinin bulunduğu projede brüt 115 metrekare ile 257 metrekare arasında alternatif daireler bulunuyor.

Yaklaşık 1000 metrekarelik arsa alanı üzerinde kurulan projenin mimarisinde Mehmet Şenay'ın imzası bulunuyor. İstanbul Göktürk'te inşa edilen proje İstanbul Caddesi üzerinde yer alıyor.

GENEL ÖZELLİKLER

Bitişik 2 Blok
20 Daire
5 Depolu İşyeri
Kapalı Otopark
Bina Görevlisi
Jeneratör
Su deposu – Hidrafor
Otomatik Hız Kontrol Sistemli Asansörler
Yangın Güvenlik Tesisatı
Kamera Güvenlik Sistemi
Şifreli-Görüntülü Kapı Otomatları
Profilo full ankastre mutfak cihazları
Viessmann Kombi
Merkezi Uydu Sistemi

0212 322 2 322

www.integralgayrimenkul.com

[email protected]

 Projeden görüntüler için tıklayınız...

 


Kübra Genç/Emlakkulisi.com