28 / 03 / 2024

İst West'te 221 bin TL'ye! 2013'te teslim!

 İst West'te 221 bin TL'ye! 2013'te teslim!

Avrupa yakasının en prestijli projesi, son kampanyasıyla kira öder gibi ev sahibi yapıyor. FerYapı ve Boyner Holding ortak girişimiyle hayata geçen İst West’in “5 sene kiracımız olun” kampanyasında, 3+1 tipindeki bir eve 3 bin lira aylık taksitlerle sahip olmak mümkün...


FerYapı ve Boyner Holding ortak girişimiyle Basın Ekspres yolunda hayata geçirilen İstWest’in son kampanyası, Avrupa Yakası’nın bu en prestijli projesinde kira öder gibi ev sahibi olmanın yolunu açıyor. Zengin sosyal olanaklara sahip İstWest’in “5 Sene Kiracımız Olun” kampanyası kapsamında 3+1 tipindeki sınırlı sayıdaki daireler için aylık taksit tutarı 3 bin TL’ye denk geliyor.


İstWest “Ev sahibime kira ödemektense kendi evimin taksidini öderim” diyenlere sesleniyor. 

Çünkü yaşam başladıktan sonra 3 bin TL kira getirisinin öngörüldüğü İstWest’in yeni kampanyasında, 3+1 daireler için yüzde 50 peşinat ödendikten sonra, kalan kısım artan taksitler şeklinde 5 yılda kredilendiriliyor. Böylece kendi evinize aylık kira ödemeniz kadar taksit ödeyerek sahip olma imkanı sunuluyor. Tüketici dilerse 7 ve 10 yıl vadeli diğer seçenekleri de kullanabiliyor.  




İlk Etap Haziran Ayında Teslim Ediliyor


Kampanya az sayıda kalan diğer daire tipleri için de geçerli. Stüdyodan 4+1’e kadar birçok daire tipiyle farklı yaşam alanları sunulan projenin iki etap halinde teslim edilmesi planlanıyor. İstWest’te birinci etap teslimleri Haziran 2013’te başlayacak. 

Rahat ulaşım imkanları ve şehrin kalbinde yer alan lokasyonuyla satışa çıktığı ilk günden itibaren yoğun ilgi gören İstWest’e en fazla talep Ataköy, Florya ve Yeşilköy gibi semtlerden geldi.


Dış cephesine yapılan 20 milyon lira yatırımla binanın dış yüzünün uzun yıllar bakım yapmadan korunabilmesine imkan sağlanan İstWest projesi 14 bloktan meydana geliyor. "İstanbul'un en şık yaşam projesi" şeklinde lanse edilen ve günde 200 binden fazla aracın geçtiği Basın Ekspres yolu üzerinde yükselen projede ayrıca 75 adet mağazadan oluşan bir de “İstWest Meydan” bulunuyor. 


Resim, müzik, heykel ve dans stüdyoları…


İstWest’in toplam 4 bin 500 metrekare üzerine kurulu sosyal tesislerinde resim, müzik, heykel, dans stüdyoları, karaoke ve oyun odaları, kayak ve motosiklet simülasyonu, langırt ve bilardo salonu, parti alanı, fitness, squash, pilates, yoga, aerobik ve masa tenisi, hobi mutfağı, gözlem evi gibi birçok aktivite alanıyla hayatı dolu dolu yaşayabilmek için her detay düşünüldü. 


İstWest’in küçük fertleri yaşadı!


Güvenle ve özgürce büyüyecekleri; açık oyun alanları, macera parkı, gençlik parkı,  0-5 yaş ve 5-10 yaş çocuklara özel oyun alanları, kaykay, paten parkuru gibi geniş aktivite alanları, özel spor alanları ve daha birçok eğlenceli detay İstWest’te ailenin küçük fertlerini bekliyor.


Back-Up Concierge Hizmetiyle İyi Yaşam Çok Ayrıcalıklı

İstWest’e özel olarak geliştirilen Back-Up Concierge hizmetleri hem rezidans hem konut sakinlerine ayrıcalıklı ve konforlu bir yaşamın kapılarını açıyor. Organizasyon ve danışmanlık hizmetleriyle A’dan Z’ye tüm ihtiyaçlarınıza cevap verecek olan Back-Up Concierge hizmetlerindeki uzman personel ihtiyaç duyduğunuz her an bir telefonla emrinizde.


0212 552 09 09

www.istwest.com



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri