03 / 05 / 2024

İşModern Sinpaş projesinde iş yerlerinin metrekaresi 2 bin TL!

İşModern Sinpaş projesinde iş yerlerinin metrekaresi 2 bin TL!

İşModern, İkitelli de, Sinpaş tarafından inşa edilen bir proje. İş Modern de minimum metrekare fiyatı 2 bin TL!


 

 

İnşaatı devam eden İş Modern projesinin ilk etabı 2012 Mayıs, 2. etabı ise 2012 Kasım da teslim edilecek. Projede metrekare satış birim fiyatları 2 bin TL ile 2 bin 150 TL arasında değişiyor.

 

 

İkitelli’de inşa edilen İş Modern projesi Sinpaş tarafından gerçekleştiriliyor. Gıda, tekstil, mobilya, plastik ve otomotiv sektöründe iş yapanlar için tasarlanan projenin ikinci etabında satışlar devam ediyor.

600 metrekareden başlayarak 14 bin metrekareye çıkan büyüklükte alanlara sahip olan İş Modern, İstanbul un iş dünyasında parlamaya hazırlanıyor.

İş Modern özel TIR parkurları, 15 metrekarelik sirkülasyon koridoru ve 9 metre aks aralıkları ile fark yaratıyor. Projede ticari alanların tavan yüksekliği 5 metreyi buluyor.

İş Modern den bağımsız birim sahibi olmak isteyenler için; kira öder gibi, vade farksız 60 aya varan ödeme seçenekleri bir ticari gayrimenkul projesinde ilk defa Sinpaş tarafından uygulanıyor.

İş Modern in her köşesi, güvenlik merkezi tarafından 24 saat kameralarla denetleniyor ve profesyonel site yönetim hizmeti veriliyor.

İletişim: 444 1974

http://www.ismodern.com.tr/