28 / 03 / 2024

İnnovia 4. Etap'ta 60 ay sıfır faizle! 1+1'lerin fiyatları 105 bin lira!

İnnovia 4. Etap'ta 60 ay sıfır faizle! 1+1'lerin fiyatları 105 bin lira!

    Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın (GYO) Beylikdüzü’nde başlattığı dev Innovia projesinin 4’üncü etabında satışlar hızla devam ediyor


 

Türkiye’nin özel sektörde gerçekleşen en büyük ve ayrıcalıklı projesi Innovia bahara özel yeni bir kampanya başlattı. Innovia’nın satışı devam eden dördüncü etabından sadece %5 peşin ile ev sahibi olabilirsiniz. Üstelik banka kredisiz, 40-60 ay arası “0” faiz imkânı ve bütçenize uygun size özel ödeme planı fırsatı ile hayallerinizi ertelemenize gerek yok!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın (GYO) Beylikdüzü’nde başlattığı dev Innovia projesinin 4’üncü etabında satışlar hızla devam ediyor. Müşterilerine daima özel avantajlar sunan Innovia her zaman olduğu gibi şimdide bahara özel bir kampanya başlatıyor. 

Ev sahibi olmak isteyen herkese ayrıcalıklı bir yaşam sunan Innovia’nın Haziran 2011’de satışa sunulan ve yüzde 40’ından fazlası satılan dördüncü etabında şimdi sadece %5 peşin ile ev sahibi olabilirsiniz. %5 peşin üstelik bunun yanında banka kredisiz, TEFE ve TÜFE farkı olmadan 40-60 ay arası 0 faiz imkânı sunan Yeşil GYO sizden kefil de istemiyor. Bütçenize uygun, kişiye özel ödeme planı fırsatı ile herkes Innovia’dan ev sahibi olacak. 

Aralık 2013 itibariyle teslim edilmeye başlanacak dördüncü etapta 50-60 metrekare 1+1'lerin fiyatları 105 bin ile 150 bin lira, 104 metrekare 2+1'lerinki 190 bin ile 210 bin lira, 138 metrekare 3+1'ler ise 249 bin lira ile 280 bin lira arasında yer alıyor. 

2012 yılında açılışı gerçekleşecek Avrupa’nın en büyük, İstanbul’un yeni alışveriş ve eğlence merkezi Marmara Park’a 800 metre mesafede bulunan proje, kısa bir süre sonra metrobüsün de gelecek olması açısından ulaşımda da avantaj yaratıyor. 

Tüm fırsatlar bir arada Innovia’da…

Tefe Tüfe yok! Gerçek “0” Faiz, Kişiye Özel ödeme planı Innovia’da! 

Innovia Projesi ile dileyen herkesin ev sahibi olabileceğini gösteren Yeşil GYO, projenin diğer etaplarında uyguladığı ödeme avantajlarını Innovia 4. etap içinde uyguluyor. Haziran 2011’de satışa sunulan Innovia 4 için Yeşil GYO ev sahibi olmak isteyenleri gerçek 0 faiz uygulaması ile tanıştırdı. Innovia projesinin başladığı günden bu güne aynı uygulamayı yapan Yeşil, özellikle bu konuya dikkat çekiyor. 

Banka kredisiz, 40-60 ay arası 0 faiz imkânı sunan Yeşil GYO, Tefe Tüfe farkı olmadan gerçek 0 faiz uygulamasına dikkat çekiyor. Satışı devam eden Innovia 4. Etapta yıllık enflasyon artışından etkilenmeden sabit rakamınız ile banka kredisiz 0 faiz imkânı ile ev sahibi oluyor, üstelik dosya masrafı veya herhangi başka hiçbir masraf ödemeden. 

Metrobüs’e, eğlenceye ve tüm ihtiyaçlarınıza ulaşım Innovia’da çok kolay…

Mükemmel sosyal olanakları, kusursuz peyzaj düzenlemesi, çocukların özgürce oynayabileceği, hayatı ayrıcalıklı yaşayabileceğiniz Innovia her açıdan size farklı bir yaşam sunuyor. Kısa bir süre sonra tamamlanacak Metrobüs hattına ve Avrupa’nın en büyük, İstanbul’un yeni alışveriş ve eğlence merkezi Marmara Park’a 800 metre mesafede bulunan, tüm ihtiyaçlarınızı kolaylıkla karşılayabileceğiniz merkezi konumu ile dikkat çeken Innovia, müşterilerinin rahatını düşünerek Metrobüs durağına ve Marmara Park Alışveriş ve Eğlence Merkezi’ne gün içinde sürekli olarak shuttle hizmeti de sunuyor. 

 

Proje ve Satış ile ilgili detaylı bilgi için: Innovia Satış Ofisi (212) 414 08 31


 

 

www.innovia.com.tr



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler