19 / 04 / 2024

Melikgazi'den Kayseri sanayisine gelişim desteği!

Melikgazi'den Kayseri sanayisine gelişim desteği!

Kayseri sanayi yatırımına Melikgazi'den gelişim desteği geldi. Kayseri organize Sanayi Bölgesi yanında bulunan Islah Organize Sanayi Bölgesi alanında mevcut imar planında deşiklik yapılarak sanayi tesislerin yatırıma imkan tanınacağını söyledi.


Melikgazi Belediye Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, İnecik Bölgesinde yer alan Kayseri organize Sanayi Bölgesi yanında bulunan Islah Organize Sanayi Bölgesi alanında mevcut imar planında deşiklik yapılarak sanayi tesislerin yatırıma imkan tanınacağını söyledi.

 

Islah organize sanayi bölgesi... 


Kayseri ilinin kazanan ve kazandıran bir şehir olduğunu bugün Anadolu Aslanları olarak bilinen Anadolu Girişimcilerin kalbi ve merkezi Kayseri'de belediye olarak sanayi yatırımlarına büyük önem verdiklerini belirten Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç "Melikgazi belediyesi olarak son 20 yıldır yapılan belediye yatırım ve çalışmaları ile Kayseri şehrinin adeta bir vizyon şehri haline getirdik. 


Özel hastaneleri ile sağlık, 4 üniversitesi ile eğitim ve üretim merkezleri ile sanayi şehri Kayserimizin sanayi yatırımlarına her zaman destek olduk. 


Melikgazi Belediyesi olarak Islah Organize Sanayi Bölgesinde yer alan alanda gerekli kroki ve koordinat harita çalışmaları yapılmaktadır. 


Bu çalıma sonucunda çok büyük bir alanda yine üretim tesisleri ile Anadolu Sanayi Üretimi hız katacak, üretecek ve kazandıracaktır "dedi. 


Ticaret, sanayi ve yatırımcının her zaman destekleyicisi olduklarını ve çalışmaları ile sanayi üretimine katkı sağladıklarını ifade eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri ilinde belediye yatırımları ile bir çok sektörün zirve yaptığını ve yatırım kapasitesini artırdığını kaydetti. 


Ülker Kayseri



Önerilen Bağlantılar : TOKİ Kayseri kura