25 / 04 / 2024

Yeni Eğirdir Devlet Hastane ihalesi yapıldı!

Yeni Eğirdir Devlet Hastane ihalesi yapıldı!

Isparta’nın Eğirdir İlçesi’nde yeni yapılacak olan Devlet Hastanesi için ilk adım atıldı. Yeni Eğirdir Devlet Hastanesi için inşaat ihalesi gerçekleştirildi.


Isparta’nın Eğirdir İlçesi’nde yeni inşaa edilecek olan  Devlet Hastanesi için ilk adım atıldı. Yeni Eğirdir Devlet Hastanesi için ihale düzenlendi. 


Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre Eğirdir’e yeni yapılacak olan Devlet Hastanesinin inşaat ihalesi İl Sağlık Müdürlüğü’nde tarafından gerçekleştirildi. İhale hakkında açıklamalar yapan İl Genel Meclisi Üyesi Mustafa Baş, Eğirdir’e yeni yapılacak olan 75 Yataklı Devlet Hastanesi inşaatının bir yıl içerisinde tamamlanacağını söyledi. 


Yeni yapılacak olan Devlet Hastanesi binasının, eski hastane binası arsasına (Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon binası yerine) yapılacağını da dile getiren Mustafa Baş, önümüzdeki Ağustos ayı içerisinde ilgili firmaya yer tesliminin yapılacağını, yeni Devlet Hastanesi binası inşaatının tamamlanıp hizmete girmesinden sonra şimdiki hastane binasının yıkılacağını da sözlerine ekledi.