26 / 04 / 2024

Söktaş'tan Bodrum Söke Yolu'nda satılık arsa!

 Söktaş'tan Bodrum Söke Yolu'nda satılık arsa!

Bodrum Söke Yolu'na cepheli 41.573 metrekare büyüklükteki Ticaret+Turizm+Konut fonksiyonlu arsa 12 Eylül 2018 tarihinde saat 14:00'te ihaleye çıkıyor.


Söktaş Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş. ye Söktaş Dokuma İşletmeleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. (Söktaş) mülkiyetinde yer alan arsa gayri faal duruma bulunuyor.

Aydın İli, Söke İlçesi’nde bulunan arsanın ihalesi kapalı zarf ve açık artırma usulü ile KEY Hotel'de gerçekleştirilecek.




BODRUM-SÖKE YOLUNA CEPHELİ, REKLAM KABİLİYETİ YÜKSEK ARSA SATIŞI VEYA KAT KARŞILIĞI İNŞAAT İHALE İLANI


İsfanbul-İzmir Otoyolu ve Bağlantı Yolları Çıkışında Önemli Bir Durak Olan Söke’de Yatırım Fırsatı



Söktaş Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş. ye Söktaş Dokuma İşletmeleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. (Söktaş) mülkiyetinde, gayri faal durumda olan iplikhane binası ve depoların bulunduğu, Aydın İli, Söke İlçesi’nde, BODRUM-SÖKE YOLUNA 230 M. CEPHELİ ARSA, kapalı zarf ve açık artırma usulü ile ihale bilecektir. Katılımcıların ilk teklifleri kapalı zarf yoluyla toplanacak olup, ihaleye açık artırma ve varlık usulüyle devam edilecektir.


Söz konusu ihaleye katılım için gerekli olan ihale şartnamesi ve eklerini içeren İhale Dokümanı’nın min bedeli (KDV Dahil) 500 TL’dir. İhaleye katılmak isteyen istekliler, İhale Dokümam’nı, söz konusu bedeli, Söktaş Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş. IBAN TR850006400000133990001910 no’lu jrkiye İş Bankası A.Ş. Ege Kurumsal Şubesi) banka hesabına yatırmalarını müteakip, ibraz edecekleri dekont karşılığında, mesai saatleri içerisinde Söktaş İzmir Ofis ve Söktaş İstanbul Ofis adreslerinden temin edebilirler.



Söktaş, Kamu İhale Kanunu’na tabi olmayıp söz konusu ARSA’yı satıp satmamakta serbesttir.



İhale tarihi ve saati: 12 Eylül 2018 14:00


İhalenin yapılacağı adres: KEY Hotel, Mimar Kemalettin Caddesi No:1 Konak, İzmir



Fonksiyon: Ticaret+Turizm+Konut 


Net Parsel Alanı: 41.573 metrekare


Emsal: 1,20 


Taks: 0,40



Söktaş