29 / 03 / 2024

Şişli Belediyesi Maslak'ta 2 kule yaptıracak! İhale 25 Mart'ta!

Şişli Belediyesi Maslak'ta 2 kule yaptıracak! İhale 25 Mart'ta!

Şişli Belediye Başkanlığı Maslak'ta 15 bin metrekare alan üzerinde 29 ve 30 katlı ticaret kulesi yapım işi ihale edecek. İhale 25 Mart 2014 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek...



Şişli Belediye Başkanlığından:

2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 36 ıncı maddesine göre kapalı teklif usulü kat karşılığı ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır.

1 - İdarenin

a) Adresi                                       :  Esentepe Mah. Büyükdere Cad. No: 100 ŞİŞLİ/İSTANBUL

b) Telefon ve faks numarası            :  2122887576 - 2122675078

2 - İhale konusu yapım işinin

a) Yapılacağı yer                            :  İstanbul İli, Şişli İlçesi, Maslak Mahallesi, 2 pafta, 1 ada, 153 parsel sayılı 15.000,33 m2 yüzölçümlü mülkiyeti Belediyemize ait taşınmaz

b) Niteliği, türü ve miktarı            :  15.000,33 m2 yüzölçümlü Arsa - Toplam İnşaat Alanı 142.816,78 m2 (İhalenin niteliği, türü ve miktarına ilişkin ayrıntılı bilgiye Şişli Belediye Başkanlığı Fen İşleri Müdürlüğü İhale Bürosunda görülebilecek ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.)

c) Muhammen bedel                     :  119.300.000,00-TL.

ç) Geçici teminat tutarı                  :  3.579.000,00-TL.

3 - İhalenin

a) Yapılacağı yer                           :  Esentepe Mahallesi, Büyükdere Caddesi, No:100 Şişli/İSTANBUL Şişli Belediye Başkanlığı 4.Kat Encümen Toplantı Salonu

b) Tarihi ve saati                           :  25.03.2014 - 14:00

c) Tekliflerin idareye teslim

    edileceği saat                             :  25.03.2014 - 10:00

d) Tekliflerin teslim edileceği yer  :  Esentepe Mah. Büyükdere Cad. No: 100 Şişli/İST. 12. Kat İhale Bürosu

İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:

4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:

İsteklilerin, ihaleye katılmaya yeterli olup, olmadıklarının tespiti için örneğine uygun başvuru dilekçesi ile birlikte;

4.1.1. Kanuni ikametgah belgesi (2014 yılında alınmış olması)

4.1.2. Türkiye sınırları içerisinde tebligat için adres beyanı (Adres Beyanı bilgileri: Açık adres, telefon, faks – E-posta)

4.1.3. Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası ya da Esnaf ve Sanatkarlar Odası veya ilgili Meslek Odası Belgesi.

4.1.3.1. Gerçek kişi olması halinde, kayıtlı olduğu ticaret ve/veya sanayi odasından ya da esnaf ve sânatkar odasından veya ilgili meslek odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge,

4.1.3.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgili mevzuatı gereği kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge,

4.1.4. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren İmza Beyannamesi veya İmza Sirküleri.

4.1.4.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi.

4.1.4.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,

4.1.4.3. İstekli adına vekaleten ihaleye iştirak eden kişi veya kişilerin vekaletnameleri ile vekaleten ihaleye iştirak eden kişinin veya kişilerin noter tasdikli İmza Beyannamesi veya İmza Sirküleri.

4.1.4.4. İsteklinin Ortak girişim olması halinde, (4.1.1 – 4.1.2. – 4.1.3. - 4.1.3.1. – 4.1.3.2. – 4.1.4. – 4.1.4.1. – 4.1.4.2. – 4.1.4.3) bentlerinde belirtilen belgeleri ortakların her birinin ayrı ayrı sunması ve yukarıda belirtilen kriterleri sağlaması zorunludur.

4.1.4.5. İsteklilerin ortak girişim olması halinde noter onaylı Ortak Girişim Sözleşmesi

4.1.5. Şekli ve içeriği ihale dokümanı kapsamında verilen teklif mektubu.

4.1.6. İnşaat alanı, muhammen bedel, ve teminat:

4.1.6.1. Şişli Belediyesi Konukevi ve Ticaret-Hizmet Birimleri Yapımı İşi’ne ait toplam inşaat alanı 142.816,78m2’dir.

4.1.6.2. İhale konusu taşınmazın yerinde görüldüğüne dair teklif sahibinin yazılı beyanı.

4.1.6.3. Muhammen Bedel KDV hariç 119.300.000,00-TL. (Yln/Yüz On Dokuz Milyon Üç Yüz Bin Türk Lirası) olup, ihalede bu bedel üzerinden artırım yapılacaktır.

4.1.6.3. Bu iş için istekliler ihale artırımına esas bedelin en az %3’ü olan 3.579.000,00-TL. (Yln/Üç Milyon Beş Yüz Yetmiş Dokuz Bin Türk Lirası) tutarındaki geçici teminatı nakit olarak veya Geçici Teminat Mektubu olarak vereceklerdir.

4.1.6.4. Şişli Belediye Başkanlığı Fen İşleri Müdürlüğü adına 2886 sayılı yasaya göre alınmış yukarıda tutarı belirtilen Geçici Teminat Mektubu ve eki teyit yazısı veya geçici teminat mektupları dışındaki teminatların Şişli Belediye Başkanlığı Mali Hizmetler Müdürlüğüne yatırıldığını gösteren alındı makbuzu.

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:

4.2.1. Bankalardan temin edilecek belgeler:

Muhammen bedelin %20 den az olmamak üzere istekli tarafından belirlenecek tutarda bankalar nezdindeki kullanılmamış nakdi veya gayrinakdi kredisini ya da üzerinde kısıtlama bulunmayan mevduatını gösteren banka referans mektubu,

Bu kriterler, mevduat ve kredi tutarları toplanmak ya da birden fazla banka referans mektubu sunulmak suretiyle de sağlanabilir.

4.2.2. İş hacmini gösteren belgeler:

İsteklinin ihalenin yapıldığı yıldan önceki yıla ait, aşağıda belirtilen belgelerden birini sunması yeterlidir;

a) Toplam cirosunu gösteren gelir tablosu,

b) Taahhüt altında devam eden yapım işlerinin gerçekleştirilen kısmının veya bitirilen yapım işlerinin parasal tutarını gösteren faturalar.

Muhammen bedelin %50 inden, taahhüt altında devam eden yapım işlerinin gerçekleştirilen kısmının veya bitirilen yapım işlerinin parasal tutarı için ise teklif edilen bedelin %30 undan az olmaması gerekir. Bu kriterlerden herhangi birini sağlayan ve sağladığı kritere ilişkin belgeyi sunan istekli yeterli kabul edilecektir.

Bu kriterleri ihalenin yapıldığı yıldan önceki yıl için sağlayamayanlar, ihalenin yapıldığı yıldan önceki yıldan başlamak üzere birbirini takip eden son altı yıla kadarki belgelerini sunabilirler. Bu takdirde, belgeleri sunulan yılların parasal tutarlarının ortalaması üzerinden yeterlik kriterlerinin sağlanıp sağlanmadığına bakılır.

İhale veya son başvuru tarihi yılın ilk dört ayında olan ihalelerde, bir önceki yıla ait gelir tablosunu sunmayanlar bakımından iki önceki yıl, ihalenin yapıldığı yıldan bir önceki yıl olarak kabul edilir. Bu gelir tablosu itibariyle yeterlik şartının sağlanamaması halinde ise, iki önceki yıl, ihalenin yapıldığı yıldan bir önceki yıl olarak kabul edilmek üzere son altı yıla kadarki gelir tabloları sunulabilir ve bu durumda gelir tabloları sunulan yılların parasal tutarlarının ortalaması üzerinden yeterlik kriterlerinin sağlanıp sağlanmadığına bakılır.

4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:

4.3.1. İş deneyim belgeleri:

Son on beş yıl içerisinde tek bir proje kapsamında inşaatı tamamlanmış ve yapı kullanma izin belgesi alınmış 75.000 m2 inşaata alanından az olmamak üzere ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin iş deneyimini gösteren belgeler (İş deneyim veya İş denetleme (İş Yönetme) belgesi.)

4.4. Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler

4.4.1. Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler:

HER TÜRLÜ BİNA İNŞAAT İŞLERİ BENZER İŞ OLARAK KABUL EDİLECEKTİR.

5 - İhale dokümanının görülmesi ve satın alınması:

5.1. İhale dokümanı, İhale Şartnamesi, Sözleşme ve ekleri Şişli Belediye Başkanlığı, Esentepe Mahallesi, Büyükdere Cad. No: 100 Şişli/İSTANBUL adresinde bulunan 12.Kat Fen İşleri Müdürlüğü İhale Bürosunda görülebilecek ve 1.000,00-TL karşılığında aynı yerden satın alınabilecektir.

5.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları zorunludur ve İhale dosyasının satın alındığına dair belge (dekont veya makbuz) ihale teklif dosyasında sunulacaktır.

6 - Teklifler, 25.03.2014 tarih ve Saat:10:00’a kadar Esentepe Mahallesi, Büyükdere Caddesi, No:100 Şişli/İSTANBUL Şişli Belediye Başkanlığı 12. Kat İhale Bürosu adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta yolu ile gönderilebilir.

6.1. Telgraf veya faksla yapılacak müracaatlar ve postada meydana gelebilecek gecikmeler kabul edilmeyecektir.

6.2. Başvuru dosyası idareye verildikten sonra son müracaat tarihinden önce olsa dahi dosya içerisindeki herhangi bir evrakın değiştirilmesi veya eksik evrakın tamamlanması yönünde yapılacak müracaatlar değerlendirmeye alınmayacaktır.

7 - 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununa ve 4734 Sayılı Kamu İhale Kanununa göre ihalelere katılmaktan yasaklı olunmadığına ilişkin taahhütname.

8 - Mevcut mimari avan projeye göre yaptırılacak olan Mülkiyeti Şişli Belediyesine ait, İstanbul İli, Şişli İlçesi, Maslak Mahallesi, 2 pafta, 1 ada 153 parsel sayılı 15.000,33 m2 yüzölçümlü taşınmaz üzerine; Şişli Belediyesi Konukevi ve Ticaret – Hizmet Birimleri yapılması işi kapsamında ihale dokümanlarında A-Bloğun tamamı ve B Bloktan (22 ila 29. Normal Katlar arası Toplam 8 kat) idareye ait olup ilaveten arttırma başlangıç değeri 119.300.000,00-TL’dan başlamak üzere arttırılarak verilecek tekliflerin ruhsatın alındığı tarihi takip eden 120 Günden başlamak üzere 10 ay ve 10 (On) eşit taksitte nakit olarak İdare’ye ödenecektir.

9 - A ve B Blok olmak üzere taşınmazların uygulama projelerinin hazırlanması, ilgili kurum ve kuruluşlardan gerekli izin ve onayların alınması ve alınacak bu izin ve onaylar doğrultusunda imalatın yapılması, proje ve imalat aşamasında öngörülemeyenler de dahil olmak üzere tüm bu iş ve işlemlere ait masrafların da yine yüklenici tarafından karşılanacaktır.

10 - İmar durumu değişikliği veya başka herhangi bir nedenle avan projede iyileşme olması halinde ihale oranında idaremize yansıtılacaktır.

11 - Taşınmazın bulunduğu bölgede çevresel artışlara göre imar durumu değişikliği söz konusu ise kat karşılığı oranı tekrar değerlendirilecek olup, lehte ise değerlendirilmeye alınacak, aleyhte ise değerlendirilmeye alınmayacaktır.

12 - A Blok ve B Blok mahalleri ve Bağımsız bölümleri ile ilgili mimari proje esas olup, idareye bırakılacak olan toplam inşaat m2’si 78.704,92 m2’ den az olamaz. Emsal değişikliği olması durumunda ihale kat karşılığı oranı dikkate alınarak hesaplanacak yeni m2 İdare için 78.704,92’ m2 den az olmamak şartıyla lehte ise değerlendirilecek olup, aleyhte ise değerlendirilmeyecektir.

13 - İşin süresi: İhaleyi alan yüklenici, ihalenin onayından sonra sözleşme imzalanmasına müteakip yer tesliminden itibaren:

a) Belediyeye bırakılacak mahaller 730 takvim gününde tamamlanacak ve idareye teslim edilecektir.

b) Yükleniciye kalan bağımsız bölümlerle birlikte inşaatın toplam süresi 730 takvim günü olup, bu süre içerisinde tamamlanacaktır.

c) Fenni yönden çalışılamayacak günler 1 Ocak ile 1 Mart tarihleri arası olup bu süreler işin bitim süresinde dikkate alınmayacaktır.

14 - İnşaata ait imar durumu (harçlar, ücretler, vs.), yapı ruhsatı (fenni mesuller, fenni mesul sicil durum belgeleri, inşaatla ait her türlü iş ve işlemler, harçlar, otopark ücretleri ve diğer ücretler vs.), yapı kullanma izin belgesi (Vergi Dairesi, SGK, her türlü harçlar, ücretler vs.), kat mülkiyeti (her türlü evrak ve işlemler, harçlar ücretler vs.) iş ve işlemleri ile masrafları, ile Elektrik, doğalgaz, su, telekom v.b. tüm abonelikler yüklenici tarafından yaptırılacak, bu hususlarla ilgili tüm giderler yüklenici tarafından karşılanacaktır.

15 - İhaleye ilişkin sözleşme gideri, vergi, resim ve harçlar, Belediye, Telefon İdaresi, Enerji Dağıtım Şirketleri, TSE, Doğalgaz, Su ve Kanalizasyon idaresi vb. gibi diğer ilgili kuruluşlarca yapılması gereken proje onay ve kabul işlemlerinin yaptırılması ve bu işlemlerle ilgili her türlü vergi, resim ve harçlar Yüklenici’ ye aittir.

16 - İnşaat projelere ve teknik şartnameye uygun olarak yapılacaktır.

17 - Şişli Belediye Başkanlığı ihale komisyonu ihaleyi yapıp yapmamakta, uygun bedel tespitinde ve teklifleri değerlendirmede yetkilidir.

18 - İlk ihale ilan tarihinden sonra ilgili vergi dairesinden alınmış vergi borcu olmadığın dair belge vermesi

19 - İlk ihale ilan tarihinden sonra ilgili Sosyal Güvenlik Kurumundan alınmış prim borcu olmadığına dair belge vermesi.

20 - İhaleye katılan isteklilerden aşağıda tip ve sayıları belirtilen teknik personelleri işin başından sonuna kadar şantiye sahası içerisinde istihdam etmesi noter onaylı teknik personel taahhütnamesi ile verilecektir.

• (2) Adet İnşaat Mühendisi

• (3) Adet Mimar

• (3) Adet İnşaat Teknikeri,

• (1) Adet Makine Yüksek Mühendisi veya Mühendisi,

• (1) Adet Elektrik Yüksek Mühendisi veya Mühendisi,

• (1) Adet Harita Teknikeri,

• (1) Adet Jeoloji, Jeofizik veya Maden Mühendisi, (Belirtilen bu mühendislik dallarından herhangi birinin su basman seviyesine kadar bulunması yeterlidir.)

• (1) Adet Peyzaj Mimarı

21. İhaleye katılan isteklilerden aşağıda tip ve sayıdaki binek araç, işin başından sonuna kadar işin kontrolü için tüm masrafları yükleniciye ait olmak üzere idareye teslim edilecektir.

• (1) Adet 2014 Model 1600 cc Binek Araç

• (1) Adet 2014 Model 2000 cc Binek Araç

21.1. Binek araçların tüm vergi, sigortaları ile ayda en az 3 depo yakıt, aylık otopark gideri, bakım, yedek parça, Köprü ve Otoyol Otomatik Geçiş Sistemi (OGS) v.b. gibi işletme masrafları Yüklenici’ ye aittir.

22 - İşbu ilana ait ilan bedelleri, damga vergisi ve ihale karar pulu, ihale üzerinde kalan yükleniciden sözleşme yapılmadan önce defaten tahsil edilecektir.

 

ŞİŞLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞINA BIRAKILACAK MAHALLER:

A - BLOK

- 30.00 Kotu: 8. Bodrum Kat (Otopark) =6.242,96  m2

- 26,50 Kotu: 7. Bodrum Kat (Otopark) =6.242,96 m2

- 23.00 Kotu: 6. Bodrum Kat (Tesisat Odası Bakım Onarım Çamaşırhane) = 5.108,24 m2

- 19.00 Kotu: 5. Bodrum Kat (Ofis, Kuru Temizleme, Oyun Salonu, Lobi) = 5.108,24 m2

- 15.00 Kotu: 4. Bodrum Kat (Mutfak, Restaurant)  =5.108,24 m2

- 11.00 Kotu: 3. Bodrum Kat (Fitness,Masaj,Hamam)= 5.108,24 m2

- 07.00 Kotu: 2. Bodrum Kat (Konferans Salonu, Çok Amaçlı Salon, Ofis) = 5.108,24 m2

- 03.00 Kotu: 1.Bodrum Kat (Konferans Salonu, Toplantı Odası, Çok Amaçlı Salon) = 5.108,24 m2

+01.00 Kotu: Zemin Kat =(12 Normal Oda, 4 Süit Oda) =912,04 m2

+05.00 Kotu: 1. Normal Kat (12 Normal Oda, 4 Süit Oda) = 912,04 m2

+09.00 Kotu: 2. Normal Kat (12 Normal Oda, 4 Süit Oda) = 912,04 m2

+13.00 Kotu: 3. Normal Kat (12 Normal Oda, 4 Süit Oda) = 912,04 m2

+17.00 Kotu: 4. Normal Kat (12 Normal Oda, 4 Süit Oda) = 912,04 m2

+21.00 Kotu: 5. Normal Kat (12 Normal Oda, 4 Süit Oda) = 912,04 m2

+25.00 Kotu: 6. Normal Kat (12 Normal Oda, 4 Süit Oda) = 912,04 m2

+29.00 Kotu: 7. Normal Kat (12 Normal Oda, 4 Süit Oda) = 912,04 m2

+33.00 Kotu: 8. Normal Kat (12 Normal Oda, 4 Süit Oda) = 912,04 m2

+37.00 Kotu: 9. Normal Kat (12 Normal Oda, 4 Süit Oda) = 912,04 m2

+41.00 Kotu: 10. Normal Kat (12 Normal Oda, 4 Süit Oda) = 912,04 m2

+45.00 Kotu: 11. Normal Kat (12 Normal Oda, 4 Süit Oda) = 912,04 m2

+49.00 Kotu: 12. Normal Kat (12 Normal Oda, 4 Süit Oda) = 912,04 m2

+53.00 Kotu: 13. Normal Kat (12 Normal Oda, 4 Süit Oda) = 912,04 m2

+57.00 Kotu: 14. Normal Kat (12 Normal Oda, 4 Süit Oda) = 912,04 m2

+61.00 Kotu: 15. Normal Kat (12 Normal Oda, 4 Süit Oda) = 912,04 m2

+65.00 Kotu: 16. Normal Kat (12 Normal Oda, 4 Süit Oda) = 912,04 m2

+69.00 Kotu: 17. Normal Kat (12 Normal Oda, 4 Süit Oda) = 912,04 m2

+73.00 Kotu: 18. Normal Kat (12 Normal Oda, 4 Süit Oda) = 912,04 m2

+77.00 Kotu: 19. Normal Kat (12 Normal Oda, 4 Süit Oda) = 912,04 m2

+81.00 Kotu: 20. Normal Kat (12 Normal Oda, 4 Süit Oda) = 912,04 m2

+85.00 Kotu: 21. Normal Kat (12 Normal Oda, 4 Süit Oda) = 912,04 m2

+89.00 Kotu: 22. Normal Kat (12 Normal Oda, 4 Süit Oda) = 912,04 m2

+93.00 Kotu: 23. Normal Kat (12 Normal Oda, 4 Süit Oda) = 912,04 m2

+97.00 Kotu: 24. Normal Kat (12 Normal Oda, 4 Süit Oda) = 912,04 m2

+101.00 Kotu: 25. Normal Kat (12 Normal Oda, 4 Süit Oda) = 912,04 m2

+105.00 Kotu: 26. Normal Kat (12 Normal Oda, 4 Süit Oda) = 912,04 m2

+109.00 Kotu: 27. Normal Kat (12 Normal Oda, 4 Süit Oda) = 912,04 m2

+113.00 Kotu: 28. Normal Kat (12 Normal Oda, 4 Süit Oda) = 912,04 m2

+117.00 Kotu: 29. Normal Kat (12 Normal Oda, 4 Süit Oda) = 912,04 m2

+121.00 Kotu: 30. Normal Kat (12 Normal Oda, 4 Süit Oda) = 912,04 m2

B - BLOK (22 İLA 29. NORMAL KATLAR ARASI) TOPLAM 8 KAT

+89.00 Kotu: 22. Normal Kat (4 Adet Ofis) = 912,04 m2

+93.00 Kotu: 23. Normal Kat (4 Adet Ofis ) = 912,04 m2

+97.00 Kotu: 24. Normal Kat (4 Adet Ofis) = 912,04 m2

+101.00 Kotu: 25. Normal Kat (4 Adet Ofis) = 912,04 m2

+105.00 Kotu: 26. Normal Kat (4 Adet Ofis) = 912,04 m2

+109.00 Kotu: 27. Normal Kat (4 Adet Ofis) = 912,04 m2

+113.00 Kotu: 28. Normal Kat (4 Adet Ofis) = 912,04 m2

+117.00 Kotu: 29. Normal Kat (4 Adet Ofis) = 912,04 m2

 

YÜKLENİCİ FİRMADA KALACAK MAHALLER

B-BLOK

-33,50 Kotu: 9. Bodrum Kat (Otopark) = 6.163,98 m2

-30.00 Kotu: 8. Bodrum Kat (Otopark) = 6.163,98 m2

-26,50 Kotu: 7. Bodrum Kat (Otopark) = 6.163,98 m2

-23.00 Kotu: 6. Bodrum Kat (Dükkan) = 4.024,14 m2

-19.00 Kotu: 5. Bodrum Kat (Ofis, Toplantı Odası, Konferans Salonu) = 4.123,78 m2

-15.00 Kotu: 4. Bodrum Kat (Ofis, Toplantı Odası, Konferans Salonu)= 4.123,78 m2

-11.00 Kotu: 3. Bodrum Kat (Ofis, Toplantı Odası, Konferans Salonu) = 4.123,78 m2

-07.00 Kotu: 2. Bodrum Kat (Ofis, Toplantı Odası, Konferans Salonu) = 4.123,78 m2

-03.00 Kotu: 1. Bodrum Kat (Ofis, Toplantı Odası, Konferans Salonu) = 4.123,78 m2

+01.00 Kotu: Zemin Kat (Lobi, Ofis )=1.824,04 m2

+05.00 Kotu: 1. Normal Kat (4 Adet Ofis) = 912,04 m2

+09.00 Kotu: 2. Normal Kat (4 Adet Ofis) = 912,04 m2

+13.00 Kotu: 3. Normal Kat (4 Adet Ofis) = 912,04 m2

+17.00 Kotu: 4. Normal Kat (4 Adet Ofis) = 912,04 m2

+21.00 Kotu: 5. Normal Kat (4 Adet Ofis) = 912,04 m2

+25.00 Kotu: 6. Normal Kat (4 Adet Ofis) = 912,04 m2

+29.00 Kotu: 7. Normal Kat (4 Adet Ofis) = 912,04 m2

+33.00 Kotu: 8. Normal Kat (4 Adet Ofis) = 912,04 m2

+37.00 Kotu: 9. Normal Kat (4 Adet Ofis) = 912,04 m2

+41.00 Kotu: 10. Normal Kat (4 Adet Ofis) = 912,04 m2

+45.00 Kotu: 11. Normal Kat (4 Adet Ofis) = 912,04 m2

+49.00 Kotu: 12. Normal Kat (4 Adet Ofis) = 912,04 m2

+53.00 Kotu: 13. Normal Kat (4 Adet Ofis) = 912,04 m2

+57.00 Kotu: 14. Normal Kat (4 Adet Ofis) = 912,04 m2

+61.00 Kotu: 15. Normal Kat (4 Adet Ofis) = 912,04 m2

+65.00 Kotu: 16. Normal Kat (4 Adet Ofis) = 912,04 m2

+69.00 Kotu: 17. Normal Kat (4 Adet Ofis) = 912,04 m2

+73.00 Kotu: 18. Normal Kat (4 Adet Ofis) = 912,04 m2

+77.00 Kotu: 19. Normal Kat (4 Adet Ofis) = 912,04 m2

+81.00 Kotu: 20. Normal Kat (4 Adet Ofis) = 912,04 m2

+85.00 Kotu: 21. Normal Kat (4 Adet Ofis) = 912,04 m2

İlan olunur.

1993/1-1





Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler