25 / 04 / 2024

Şekerbank 63 ilde 644 gayrimenkulü satışa sunacak!

Şekerbank 63 ilde 644 gayrimenkulü satışa sunacak!

Şekerbank ihtiyaç fazlası gayrimenkullerini Eskidji Müzayedecilik Ticaret İthalat ve İhracat Anonim Şirketi tarafından düzenlenecek müzayedede açık artırma usulüyle satışa sunacak.


Şekerbank ihtiyaç fazlası gayrimenkullerini Eskidji aracılığıyla 25 Haziran 2015 Perşembe günü açık artırma ile satışa çıkarıyor. Söz konusu gayrimenkullerin fiyatları 1.400 TL'den başlıyor.


Müzayede 25 Haziran 2015 Perşembe günü saat 14:00’da Eskidji Yenibosna adresi ve www.eskidji.com web adresinde yapılacak. Peyler, müzayede sırasında açık artırma yöntemiyle alınacak. 


Müzayede kapsamında toplam 62 ilde 644 gayrimenkul satışa çıkacak. Gayrimenkuller; Adana, Aksaray, Amasya, Ankara, Antalya, Artvin, Aydın, Afyonkarahisar, Balıkesir, Batman, Bilecik, Bolu, Bursa, Burdur, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Elazığ, Erzurum, Eskişehir, Giresun, Gümüşhane, Hatay, Iğdır, Isparta, İstanbul, İzmir, Karaman, Kars, Karabük, Kastamonu, Kayseri, Kırıkkale, Kırklareli, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Muş, Kahramanmaraş, Rize, Ordu, Osmanye, Sakarya, Samsun, Siirt, Sivas, Şanlıurfa, Trabzon, Tekirdağ, Tokat, Uşak, Van, Yozgat, Zonguldak'ta yer alıyor. 


Gayrimenkullerin arasında konutlar, işyerleri ve arsalar bulunuyor. En ucuz gayrimenkul 1.400 TL ile Uşak Banaz'da yer alan tarla. En pahalı gayrimenkul ise Bursa Yenişehir'de yer alan 5.841 metrekare alandaki depo, lojman ve tarla olarak belirlendi. 


Muhammen bedeli 100 bin TL'ye kadar olanlar için bin TL , 100 bin 1 TL  ile 500 bin TL arası olanlar için 5 bin TL , 500 bin 1 TL ile 1 milyon TL arası olanlar için 10 bin TL , 1 milyon 1 TL’nin üzerindekiler için 50 bin nakit teminat yatırılarak toplantıya girilebiliniyor. 


Şartname için tıklayın






























Önerilen Bağlantılar : TOKİ Kayseri kura, TOKİ Aksaray kura