29 / 03 / 2024

Kayseri Şehir Hastanesi karşısındaki 19 dükkan satışta!

Kayseri Şehir Hastanesi karşısındaki 19 dükkan satışta!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi yatırımcılar için önemli bir fırsat daha sunuyor. Belediye, şehir hastanesi karşısındaki 19 dükkanı satışa çıkardı.


Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’in inşaat çalışmalarını yakından takip ettiği Şehir Hastanesi karşısındaki 19 adet dükkan ihaleyle satışa sunuyor.


Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, şantiyeleri gezerek projelerin inşaat aşamasını yakından takip etmeye devam ediyor. Başkan Mustafa Çelik, Şehir Hastanesi karşısındaki iş yerlerinin inşaat çalışmalarını da yerinde denetledi. Büyük ölçüde tamamlanan inşaat çalışmalarının son durumu hakkında bilgiler alan Başkan Çelik, dükkanların içerisinde de incelemeler yaptı.


Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’in yakından takip ettiği dükkanlar 6 Haziran Çarşamba günü ihale ile satışa çıkacak. İhale saat 14.00’te başlıyor. İhaleye girmek isteyenlerin müracaatlarını 6 Haziran Çarşamba günü saat 13.30’a kadar Kayseri Büyükşehir Belediyesi Gelir Şube Müdürlüğü’ne yapmaları gerekiyor. 




Önerilen Bağlantılar : TOKİ Kayseri kura