18 / 04 / 2024

Karamürsel Balık Adası projesi 12 Aralık'ta ihaleye çıkacak!

Karamürsel Balık Adası projesi 12 Aralık'ta ihaleye çıkacak!

GEBZE Teknik Üniversitesi, Karamürsel'de yapılacak olan Balık Adası Projesi'ni tasarladı. Karamürsel Belediyesi meclisi tarafından onaylanan proje 12 Aralık tarihinde ihaleye çıkacak.rn


GEBZE Teknik Üniversitesi, Karamürsel'de yapılacak olan Balık Adası Projesi'ni tasarladı. Karamürsel Belediyesi meclisi tarafından onaylanan proje 12 Aralık tarihinde ihaleye çıkacak.


Gebze Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi öğretim görevlisi Dr. İbrahim Türkeri ve mimar Gönül Karademir'in tasarımını yaptığı "Karamürsel Belediyesi Balık Adası Sosyal Tesisleri Projesi", Belediye Meclisi ve Karamürsel Belediyesi Başkanı İsmail Yıldırım'ın onayından geçti. Mevcut durumda var olan 6 bin 900 metrekare büyüklüğündeki Balık Adası'nın yeniden düzenlenip kente kazandırılmasını hedefleyen projede, Karamürsel mutfağının sergileneceği restoranlar, balık satış büfeleri ve tören amfisi bulunacak. Ada üzerindeki yapıların çelik konstrüksiyon üzerine dere taşının istiflenmesi tekniğiyle inşa edilmesinin önerildiği proje 12 Aralık tarihinde ihaleye çıkarılacak.


Kocaeli



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler