24 / 04 / 2024

Hacettepe Üniversitesi'nden Beytepe Yerleşkesi'nde dev ihale!

 Hacettepe Üniversitesi'nden Beytepe Yerleşkesi'nde dev ihale!

Hacettepe Üniversitesi Beytepe Yerleşkesi'nde ek fakülte binaları, sosyal alanlar, yurt ve yeni binalarla birlikte tadilat işleri için ihaleye çıktı. 3 ayrı ihalenin toplamı 602 milyon 626 bin 200 TL...


Hacettepe Üniversitesi, Beytepe Yerleşkesi'ne ek bina yapımı ve tadilat işleri içn arsa karşılığı inşaat işini ihaleye çıkardı. 3 ayrı ihale olarak ilana çıkan Hacettepe Üniversitesi, ihaleleri 27 Mart 2015 Cuma günü gerçekleştirecek.


3 ihale kapsamında, Beytepe Yerleşkesi Eczacılık Fakültesi, Tıp Fakültesi Yapılması, HÜGAM Binası, Yapı İşleri ve İdari Mali İşler D. Bşk.lıklarına Bina,  Üstün Yetenekliler Okulu, Spor Bilimleri Fakültesi Binaları Tadilatları ve Ek Bina, Çok Katlı Otopark, Diş Hekimliği Fakültesi,  Açık Amfinin Kapatılması, Mutfak ve Sosyal Alan, Kız ve Öğrenci Yurtları (A, B, C, D ve E Bloklar) Tadilatı,  Fizik Mühendisliğine F8,F9 ve F10 Blok Yeni Bina, Spor Merkezi,  Hemşirelik Fakültesinin, Sağlık Bilimleri Fakültesinin, Öğrenci ve Personel Yemek Salonu ile Anfi Tesis Edilmesi İçin E-Bloğa Çelik Konstrüksiyon Kat Çıkılması ve Mutfak Tadilatı, Sıhhiye Yerleşkesi İç Hastalıkları Binası Tadilatı, Sıhhiye Yerleşkesi Diş Hekimliğine Ek Binası, Eğitim Fakültesi Binası, Yabancı Diller Yüksek Okulu Ek Bina Yapılması ve Eski Binanın Tadilatı yapılacak.

İhale ilanı 1 için tıklayın


İhale ilanı 2 için tıklayın


İhale ilanı 3 için tıklayın