26 / 04 / 2024

BTOM'un gayrimenkulleri bugün satışa çıktı!

BTOM'un gayrimenkulleri bugün satışa çıktı!

Bankalararası Takas Odaları Merkezi (BTOM), Ankara, İstanbul ve Edirne'deki 3 gayrimenkulünü bugün Eskidji aracılığı ile satışa sunuldu.


Bankalararası Takas Odaları Merkezi (BTOM) adına kayıtlı Ankara, İstanbul ve Edirne'deki gayrimenkuller bugün Eskidji aracılığı ile satışa çıktı... 


Gayrimenkullerin açık teklif alma toplantısı, bugün saat 14:00'de Eskidji Merkez Binası Yenibosna’da gerçekleştirildi.


İstanbul'un Beyoğlu ilçesine bağlı Okçumusa Caddesi’nde yer alan gayrimenkul için 3 milyon TL, Ankara'nın Çankaya ilçesine bağlı Necatibey Caddesi’nde yer alan gayrimenkulün 3/36 hissesi için 50 bin TL, Edirne'nin Merkez ilçesine bağlı Saraçlar Caddesindeki gayrimenkul için 120 bin TL başlangıç bedeli belirlendi. 


Toplantı esnasında alınan teklifler, BTOM’un onayına sunulacak ve teklifleri onaylanan alıcılar KDV ödemeden gayrimenkulleri satın alabilecek.


Açık teklif alma toplantısına katılım sağlamak için;  Ankara  ve Edirne’de yer alan her bir gayrimenkul için ayrı olmak üzere 5 bin TL, İstanbul’da yer alan gayrimenkul için ise 50 bin TL katılım teminatının, şartnamede belirtilen ESKIDJI hesabına yatırılması gerekiyor. Şartnameye Eskidji'nin web sayfasından ulaşılabiliyor.