26 / 04 / 2024

Beşikdüzü Belediyesi'nden satılık arsa! 4.9 milyon TL'ye!

Beşikdüzü Belediyesi'nden satılık arsa! 4.9 milyon TL'ye!

Beşikdüzü Belediyesi tarafından, Cumhuriyet Mahallesi Sahil Mevkiinde yer alan arsa ihale ile satışa çıkıyor. Arsanın ihalesi 10 Eylül'de gerçekleştirilecek.


Beşikdüzü Belediyesi, Cumhuriyet Mahallesi Sahil Mevkiinde yer alan arsa vasıflı taşınmaz ihale ile satışa sunuluyor. Toplam muhammen bedeli 4 milyon 900 bin TL olarak belirlenen arsanın ihalesi 10 Eylül'de yapılacak.




TAŞINMAZ SATILACAKTIR


Beşikdüzü Belediye Başkanlığından:


Mülkiyeti Belediyemize ait Cumhuriyet Mahallesi Sahil Mevkiinde Ada: 311, parsel: 4’de kayıtlı (9.297,60m²) alanlı Arsa vasıflı taşınmaz, 2886 Sayılı Yasanın 35/c Maddesi hükümlerine göre açık teklif usulü ile artırım şeklinde ihale yolu ile satılacaktır.


İhale Beşikdüzü Belediye Başkanlığı Başkanlık Binasında aşağıda hizalarında yazılı saatte yapılacaktır.


Beşikdüzü Belediyesi

 

İhalede belirlenecek bedel; İhalenin iştirakçinin adına kesinleşmesinden itibaren kendisine yapılacak tebligatta verilen süre içerisinde, ihale şartnamesinde belirtildiği şekilde ödenecektir.


İhaleye iştirak etmek isteyen;


1. Özel Kişilerden;


a) Nüfus cüzdanı sureti


b) İkametgâh belgesi, (Nüfus Müdürlüğünden)


2. Tüzel Kişilerden;


a) Yetki belgesi,


b) Şirket sicil gazetesi,


c) İmza sirküleri,


d) Ortak girişimlerde ortaklık sözleşmesi, (Noter tasdikli)


e) Şirket adresi,


3. Ortak İstenilecek Belgeler;


a) İhale katılım dilekçesi,


b) Şartname bedelinin yatırıldığına dair makbuzun aslı,


c) Borcu yoktur kâğıdı, (Belediyeden alınacak)


d) Geçici teminat makbuzu, (Nakit veya teminat mektubu)


e) Şartnameyi kabul ettiğine dair taahhüt yazısı.


İhale şartnamesi ve ekleri Beşikdüzü Belediyesi İmar İşleri Müdürlüğünden 100,00 TL. Karşılığında temin edilir. İhalenin onaylanmasından sonra yasal süre içinde talipli işlem yapmaya yanaşmadığı takdirde yatırmış olduğu teminat, ihale kanunu gereğince idare bütçesine irat kabul edilecektir. Satış işlemi esnasında yapılacak olan masraflar ihale üzerinde kalan istekliye aittir. İhaleye giren iştirakçi taşınmazı görerek ihaleye girmiş sayılır. İhaleye giren iştirakçi bütün bu şartları kabul ve taahhüt etmiş sayılır. Posta ve faksla yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir. İhale komisyonu ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir. İhale komisyonunun ihaleyi yapmama kararı kesindir.