29 / 03 / 2024

İ Tower Bomonti Şişli'de 362 bin dolara!

 İ Tower Bomonti Şişli'de 362 bin dolara!

Mimari tasarımının Tago Mimarlık'tan Tatsuya Yamamoto ve Gökhan Aktan Altuğ'a ait olduğu İ Tower Bomonti Şişli'de ofis satışları devam ediyor...


İ Tower Bomonti, İstanbul Şişli Bomonti'de yaşama geçiriliyor. Mimari tasarımı Tago Mimarlık'tan Tatsuya Yamamoto ve Gökhan Aktan Altuğ'a ait olduğu proje, Fer Yapı ve Sinpaş GYO tarafından inşa ediliyor.


A+ ofis konseptine sahip ünitelere yer verile  İ Tower'da ofis büyüklükleri 60 metrekare, 120 metrekare, 180 metrekare ve 300 metrekare şeklinde tasarlandı.

 İ Tower Bomonti Şişli


İ Tower Bomonti'de ofisler 362 bin dolardan başlayan fiyat seçenekleri ile satışa sunuluyor. Projeden ticari üniteye sahip olmak isteyenler ofis tutarının yarısını peşinat olarak ödeyerek kalan tutar için banka kredisi kullanabiliyor.


29 katlı tek blok halinde tasarlanan projede güvenlik,  concierge, toplantı odaları, spor merkezi, vale parking, VIP Lounge ve back Office gibi hizmetler sağlanıyor.


Proje, Şişli'de  Nişantaşı’na 10 dakika, Mecidiyeköy'e 5 dakika Taksim'e 7 dakika, Beşiktaş'a ise 4 dakikalık mesafede konumlandırılıyor. 



0212 230 24 24

www.itowerbomonti.com

Işıl Seren KESKİN/Konuttimes.com