18 / 04 / 2024

Home Aves'ta 600 TL taksitle! Lansman öncesi fiyatlarla!

Home Aves'ta 600 TL taksitle! Lansman öncesi fiyatlarla!

Güneşli'de inşa edilen yeni bir proje olan Home Aves projesinde lansman öncesi avatajlı fiyatlarla ev sahibi olma imkanı sürüyor. Projede taksitler 600 liradan başlıyor


 

30 yıllık Gürbaşlar Grup güvencesiyle Kavi Yapı’nın Güneşli’de başlamış olduğu Home Aves projesinde lansman öncesi fırsatlar devam ediyor. Stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinden oluşan Home Aves projesinde Türkiye Finans ın sunduğu cazip ve kişiye özel ödeme seçenekleriyle taksitler 600 TL den başlıyor. 

Kısa bir süre sonra basın lansmanı yapılacak olan Home Aves Projesi, farklı konsepti, projenin sahip olduğu ince detayları ve lansman öncesi avantajlı fiyatıyla Güneşli bölgesindeki diğer projelerden ayrışıyor. Home Aves te kat bahçeleri, hobi bahçesi, meyve bahçesi, kuş bahçesi, barbekü terasları, yaz kış kullanılabilen yarı olimpik yüzme havuzu, fitness salonu, Fin hamamı ve saunalar bulunmaktadır. 24 saat güvenlikli kapalı otopark bulunan sitede, ortak mahallere enerji sağlayan jeneratör, su deposu, yük asansörü de bulunuyor.

Atatürk Havalimanı na 5 kilometre, TEM Otoyoluna 2,5 kilometre, 212 AVM ye 500 metre mesafede olan Home Aves projesi merkezi konumuyla şehirden kopmadan istediğiniz yere kısa zamanda ulaşma imkanı sağlıyor.

Kısa bir süre sonra basın lansmanı yapılacak olan projede, lansman öncesi satışlar için ayrılmış olan kontenjan ile sınırlı dairelerin m2 fiyatları Güneşli bölgesine yatırım yapmak isteyenler için avantajlı fırsatlar sağlıyor.

0212 503 28 37

www.kaviyapi.com

 

Sinem ÖZTÜRK

 



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı