07 / 05 / 2024

Home Aves lansman için gün sayıyor! 600 TL taksitle!

Home Aves lansman için gün sayıyor! 600 TL taksitle!

Kısa bir süre sonra basın lansmanı yapılacak olan Home Aves projesinden ayda 600 lira taksitle ev almak mümkün!


30 yıllık Gürbaşlar Grup güvencesiyle Kavi Yapı’nın Güneşli’de başlamış olduğu Home Aves projesinde lansman öncesi satışlar devam ediyor. Stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinden oluşan Home Aves projesinde Türkiye Finans in sunduğu cazip ve kişiye özel ödeme seçenekleriyle taksitler 600 TL den başlıyor.

Kısa bir süre sonra basın lansmanı yapılacak olan HOME AVES Projesi, farkli konsepti, projenin sahip olduğu ince detayları ve lansman öncesi avantajlı fiyatıyla Güneşli bölgesindeki diğer projelerden ayrışıyor. Home Aves te kat bahçeleri, hobi bahçesi, meyve bahçesi, kuş bahçesi, barbekü terasları, yaz kış kullanılabilen yarı olimpik yüzme havuzu, fitness salonu, fin hamamı ve saunalar bulunmaktadır. 24 saat güvenlikli kapalı otopark bulunan sitede, ortak mahallere enerji sağlayan jeneratör, su deposu, yük asansörü de bulunuyor.

Atatürk Havalimanı na  5 km, TEM Otoyoluna 2,5 km, 212 AVM ye 500 m. mesafede olan Home Aves projesi merkezi konumuyla şehirden kopmadan istediğiniz yere kısa zamanda ulaşma imkanı sağlıyor.

Kısa bir süre sonra basın lansmanı yapılacak olan projede, lansman öncesi satışlar için ayrılmış olan kontenjan ile sınırlı dairelerin metrekare fiyatları Güneşli bölgesine yatırım yapmak isteyenler için avantajlı fırsatlar sağlıyor.

 

0212 503 28 37

www.kaviyapi.com



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı