28 / 03 / 2024

Halkalı Lounge'da 120 aya kadar vade! 202 bin TL'ye!

 Halkalı Lounge'da 120 aya kadar vade! 202 bin TL'ye!

Eroğlu Yapı'nın Halkalı'da hayata geçirdiği Lounge projelerinde 120 aya kadar vade ve uygun faiz oranları ile ev sahibi olma olanağı sunuluyor


İstanbul’un yükselen konut alanlarından Halkalı’da Eroğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen İstanbul Lounge ve Lounge 2 projelerinde ev sahibi olmak için kaçırılmayacak fırsat…  60 aya kadar yüzde 0.70, 60-120 ay arası yüzde 0.80 faiz oranları ile ev sahibi olmak için acele edin…   


Farklı mimarisi, geniş yeşil alanları ve sakinlerine sunduğu sosyal imkânları ile ayrıcaklı bir konuma sahip olan İstanbul Lounge ve Lounge 2 evleri uygun faiz oranları ile konut sahibi olmak isteyenlere yeni kapılar açıyor. Başlattığı kampanyalarla müşterilerine benzersiz bir ödeme kolaylığı sunan Eroğlu Gayrimenkul’ün İstanbul Lounge 1 ve Lounge 2 projesinde, yüzde 0.70 faiz oranı ile 60 ay taksit veya aylık yüzde 0.80 faiz oranı ile 120 ay taksit seçeneği ile Banka Konut Kredisi imkanı sunuluyor.


Sektör ortalamalarına kıyasla çok avantajlı koşullarda ev sahibi olmayı mümkün kılan bu ödeme sistemine ek olarak; Eroğlu Finansal Ödeme Sistemi ile yüzde 30 peşinat ve 24 ay vade farksız eşit taksit ile ödeme fırsatı da sunuluyor. Ödeme avantajları ile ev sahibi olmak isteyenlerin yüzünü güldüren Eroğlu Gayrimenkul ayrıca, projelerinde gizli veya ekstra masraf da uygulamıyor. Sunduğu tüm projeler için geçerli “Her şey Dahil Fiyatlar”; KDV, tapu masrafları, alt yapı bedelleri, abonmanlık, sayaç, cins tashihi harcı ve iskan harç bedellerini kapsıyor. 


Ekim 2012’de teslim!...

İstanbul Lounge; farklı mimarisi, geniş yeşil alanları ve sakinlerine sunduğu sosyal imkânlarının yanı sıra Küçükçekmece Gölü’ne yakınlığı ile de ayrıcalıklı bir konuma sahip. Mimarisi, yeşil alanları ve sosyal imkânları ile dikkat çeken projede, büyüklükleri 59 - 227 metrekare arasında değişen 1+1’den 4+1’e kadar pek çok farklı daire alternatifi bulunuyor. Projede ayrıca sınırlı sayıda çok özel dubleks 4+1’ler sahiplerini bekliyor. 2012 yılının Ekim ayında sahiplerine teslim edilecek projede, doğadan esinlenilerek oluşturulan yatay süreklilik konsepti benimsendi. Bölgede yer alan yüksek blokların aksine insan ölçeğindeki boyutlarıyla, yaşayanlara gökyüzünün mavisini görme imkânı sağlayan ve toplam 792 daire bulunan projede tüm dairelerden göl ya da sitenin panoramik manzarasının seyredilebiliyor. 


Lounge 2 konumuyla da ayrıcalıklı…

İstanbul Lounge projesinde olduğu gibi, yatay süreklilik konseptindeki mimari tarzı, kişi başına düşen geniş ve ferah yeşil alanları ile kendini ayrıştıran, gökyüzüyle barışık, ferah yeşil alanların yer aldığı İstanbul Lounge-2’de de 54 m² -259 m² arasında değişken metrekarelerde toplam 605 konut bulunuyor. 2013 Mart ayında teslim edilecek İstanbul Lounge-2, özellikle son dönemde Temapark projesi ile değeri daha da artarak İstanbul’un önemli lokasyonlarından birisi haline gelen Halkalı’da, ana ulaşım arterlerine, hastanelere, okullara ve üniversitelere son derece yakın; ayrıca toplu taşıma araçlarına yürüyerek erişilebilecek kadar merkezi bir konuma sahip. Projeye yürüme mesafesinde konumlandırılan Point alışveriş merkezinde ise hayat başladı. 1800 m²’lik ticari alanda Lounge 2 sakinlerinin yanı sıra çevrede yaşayanların da temel ihtiyaçlarını karşılayabileceği market, kuaför, eczane gibi ticari üniteler yer allıyor.




www.eroglu.com

444 37 97




Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler