26 / 04 / 2024

GYODER MIPIM'de toplanıyor!

 GYODER MIPIM'de toplanıyor!

Dünyada 27 trilyon dolarlık gayrimenkul pazarına hitap eden, 80’den fazla ülkeden en karlı yatırım fırsatlarının ve en iyi gayrimenkul projelerinin yatırımcılara tanıtılacağı, 20 binden fazla ziyaretçinin beklendiği MIPIM’de büyük buluşma...


Onur ülkesinin Türkiye olduğu fuarda Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu GYODER, Gayrimenkul Değerleme konusunda uzman EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık ile Proje Yönetimi alanında lider firmalardan biri olan Entegre Proje Yönetim Danışmanlık sponsorluğunda önemli bir toplantıya imza atacak. 


14 Mart Perşembe günü 09:00 – 11:00 saatleri arasında Cannes Martinez Otel’de düzenlenecek toplantıda GYODER, Eva Gayrimenkul Değerleme ve Entegre Proje Yönetimi ile birlikte Türkiye’yi, Türkiye’deki yatırım ve işbirliği fırsatlarını dünya gayrimenkul piyasasına anlatacak.


Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Erdoğan Bayraktar’ın katılacağı toplantı, GYODER Başkanı Sayın Aziz Torun’un yapacağı konuşma ile başlayacak. Eva Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı ve Entegre Proje Yönetimi Genel Müdürü Kemal Okumuş’un da Türkiye’deki yatırım fırsatları ile ilgili bilgi verecekleri toplantıda Urban Land Institute (ULI) Avrupa CEO’su Joe Montgomery’de konuşmacı olarak söz alacak. Düzenlenecek toplantıya, 100’den fazla yatırımcının katılması bekleniyor.



GYODER HAKKINDA BİLGİ

GYODER, Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği, 2 Ağustos 1999 tarihinde, Türkiye’deki gayrimenkul yatırım ortaklıklarının (GYO) mevcut ve kurulmakta olan temsilcileri tarafından, Türkiye’de yeni ve gelecek vaad eden, ekonomiye dinamik bir yön vermede lokomotif olacak gayrimenkul sektörünün tanıtım ve temsilini sağlamak, gelişimini teşvik etmek, sektöre kalite, kontrol ve eğitim konularında standartlar getirmek ve korumak amacı ile kurulmuştur. 

Kurucu üyeleri Alarko GYO, Avrupa Amerika Holding, Bayraktar GYO, Ege GYO, EGS GYO, İhlas GYO, İş GYO, Koç Holding, Nurol GYO, Osmanlı GYO, Yapı Kredi Koray GYO ve Üçem GYO olan GYODER 14 Ekim 1999’da tescil edilerek faaliyetlerine başlamıştır.