11 / 05 / 2024

Güney Park Ankara'da ön satışlar devam ediyor!

Güney Park Ankara'da ön satışlar devam ediyor!

    Güneypark projesinin satış ofisi henüz hazırlanmadı. Satış ofisi tamamlandığında satışlar da başlayacak. Şu an ön satışlar Ankara Sheraton Otel’de yapılıyor


 

 

 

Güney Park, Ankara’da, Sinpaş Yapı tarafından inşa edilecek. 1,5 milyar dolarlık yatırımla hayata geçecek olan dev projenin ön satış süreci devam ediyor.

 

Güneypark projesinin satış ofisi henüz hazırlanmadı. Satış ofisi tamamlandığında satışlar da başlayacak. Şu an ön satışlar Ankara Sheraton Otel’de yapılıyor. Müşteriler çağrı merkezinden randevu alabiliyor.

1+1’den 4+2'ye kadar farklı konut tiplerinden oluşan Güney Park projesinde kış sporlarına yönelik kayak merkezleri, teleferik gibi sosyal donatılar bulunacak.

3 yıl sonra ilk etap teslimlerinin yapılacağı Güneypark projesi, Ankara Çankaya Oran'da, milletvekili lojmanlarının karşısında, TRT’nin arka kısmında inşa edilecek. Projenin kurulacağı arazinin büyüklüğü 1 milyon 800 bin metrekareyi buluyor.

Güney Park projesi Ankara Büyükşehir Belediyesi ile kat karşılığı yapılan Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projelerinden biri olacak. Projenin satış değerinin 3 milyar TL’yi bulması öngörülüyor.

444 19 74

http://www.sinpas.com.tr/