28 / 04 / 2024

Güneşli Park AVM'de teslimler Eylül 2012'de!

Güneşli Park AVM'de teslimler Eylül 2012'de!

Gül İnşaat'ın Güneşli Park projesinde teslimler 2012 yılının Eylül ayında yapılacak...


Gül İnşaat tarafından, Güneşli’nin en değerli arazisinde, 120 milyon TL yatırımla hayata geçirilen Güneşli Park’ın ticari kısmında yer alan 90 adet mağazanın kiralaması devam ediyor.

Gül İnşaat tarafından Güneşli’de inşa edilen ve Eylül 2012’de teslimatları gerçekleşecek olan konut ve AVM projesinde kiralamalar devam ediyor.  120 milyon TL yatırım değerine sahip olan projede 90 adet mağaza yer alıyor. 

Sönmez Aydın: “Yatırımcılar yerlerini aldı”

Güneşli Park projesiyle, bir milyon nüfuslu Güneşli bölgesinin ticari hayatına da canlılık getireceklerini söyleyen Gül İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Sönmez Aydın, “Lokasyon itibariyle Güneşli’de benzersiz bir konuma sahibiz. Yaya ve araç trafiğinin oldukça yoğun olduğu bir bölgede gerçekleştirdiğimiz AVM Projesi yatırımcılar için oldukça cazip koşullara sahip. Hipermarketten tekstil mağazalarına kadar geniş bir mağaza karmasına sahip lan proje büyük bir ilgiyle karşılaştı. Başta Migros olmak üzere, pek çok önemli dünya markası Güneşli Park AVM’deki yerlerini aldı” dedi.

Son yıllarda artan nüfusuna bağlı olatrak ticari potansiyeli ile öne çıkan Güneşli’de inşa edilen Güneşli Park AVM, E-5 ve TEM otoyoluna olan yakınlığının yanı sıra, büyük sanayi kuruluşları, Atatürk Havalimanı, Dünya Ticaret Merkezi’ne olan yakınlığı ile de dikkat çekiyor. Araç ve yaya trafiğinin yoğun olduğu bir bölgede inşa edilen AVM projesinde yer alan mağazaların 18 tanesi cadde üzerinde yer alıyor.

Dünyaca ünlü markaları bir araya getirecek olan Güneşli Park AVM, sosyal alanlarıyla da bir cazibe merkezi olacak. 



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı