16 / 05 / 2024

Zirvepark ödeme planı

Zirve'de satışların yarısından fazlası tamamlandı!

Konya’ya getirdiği ilklerle adından sıkça söz ettiren Zirvepark yatırımcılar ve oturumcular tarafından büyük ilgi görüyor. Şehrin yenilenen çehresinde değişen ihtiyaçlara cevap verebilecek şekilde tasarlanan proje doğa ile iç içe yaşamak isteyen aileler tarafından tercih ediliyor.

Zirvepark ‘ta günde 99 TL’ye ev! Hiç peşinatsız!

Zirvepark ‘ta günde 99 TL’ye ev! Zirvepark’tan daire alanları, güvenlikten konfora, sosyal tesislerden doğal alanlara, alışveriş merkezinden eğlence alanlarına kadar pek çok farklı özellik bekliyor.

Günde 99 TL'ye ev sahibi olabilirsiniz!

Somuncu Grup Satış ve Pazarlama Yöneticisi Adnan Dutak “Zirvepark gerek gökyüzü havuzu, gerekse kat bahçeleriyle Anadolu’nun en prestijli ve en lüks projeleri arasında yerini alıyor. Doğa ile içice konforlu bir yaşam sürmek bir isteyen herkes, bu yeni kampanyamız sayesinde günde 99 TL’ye Zirve’de yerini alacak.” dedi.

Buradan ev alan bahçeden taze sebze yiyecek!

Somuncu Grup Satış ve Pazarlama Yöneticisi Adnan Dutak, “Çoğumuz betonarme binalarda yağmurdan sonraki toprak kokusunu bile unuttuk. Zirvepark yemyeşil ve sular çevrili alanlarıyla doğayı evlere taşıyor.

Zirvepark'ın yaz kampanyasında 120 aya varan vade imkanı!

Yeşilin her tonunu içinde barındıran ihtişamı ile göz kamaştıran Zirvepark'ın yaz kampanyasında 120 aya varan vade imkanı ve yüzde 0'dan başlayan oranlarla ev sahibi olma fırsatı bulunuyor.