24 / 04 / 2024

Zeydan Karalar kimdir

Zeydan Karalar: Kentsel dönüşüm yerindeyse güzeldir!

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar "Kentsel Dönüşüm ve İnsan Hakları" panelindeki konuşmasında, "Kentsel dönüşüm yerindeyse güzeldir. Biz yerinde dönüşümü önemsiyoruz. O mahallede uzun süre yaşayanları ayrıştırmak istemiyoruz." dedi.

Seyhan'da 7 bölgede kentsel dönüşüm başlayacak!

30 Mart yerel seçimlerinin ardından göreve gelen Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, ilçede adeta hizmet hamlesi başlattı. Seyhan'da 7 bölgede kentsel dönüşüm başlayacak.

Tchibo 55.mağazasını Adana'da hizmete açtı!

Tchibo 55.mağazasını Adana'da hizmete açtı. Adana Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın katılımıyla gerçekleşen açılışta Tchibo yöneticileri, yeni mağazalarında da müşterilerini eve gelen misafirleri gibi ağırlamaya devam edeceklerini söyledi.

Adana'ya 40 milyonluk Kent Meydanı projesi!

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın seçim döneminde vadettiği meydan projesi hayat bulmaya başlıyor. Meydan oluşturulmasına ilişkin madde Seyhan Belediye Meclisi Şubat ayı son oturumda ilk Gündem maddesi olarak ele alındı.

Depremin zararları kentsel yenilemeyle azaltılır!

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Adana Ceyhan depreminin 16. yılı nedeniyle yaptığı açıklamada, depremin bir doğa olayı olduğunu ve de önüne geçilmesinin imkansız olduğunu vurguladı.