15 / 05 / 2024

Yapı Fuarı

Dow Yapı Fuarı'nda büyük ilgi gördü!

Dow Bina Çözümleri Yapı Ürünleri Satış Müdürü Gökhun Kurt, Tüyap Fuar Merkezi’ndeki Dow standına gelen ziyaretçileri ısı yalıtımı ve Dow Bina Çözümleri’nin sunduğu son teknoloji ile geliştirilmiş inovatif ürünler hakkında bilgilendirdi.

Trakya Cam Yapı Fuarı'na katılıyor!

Düzcam sektörünün lideri konumundaki Trakya Cam, 6 - 10 Mayıs 2014 tarihleri arasında TÜYAP Beylikdüzü’ nde gerçekleştirilecek olan İstanbul Yapı Fuarı’ nda yeni cam ürünlerini tanıtıyor.

37. Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul kapılarını açtı!

Türk yapı sektörünün ve bölgenin en büyük buluşması 37. Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul kapılarını açtı. Fuar, 81.000 m2’lik 12 salon ve açık alanında, 1.150 katılımcı firmanın ürün ve hizmetlerini bir araya getirdi.

URTİM, Yapı Fuarı’na damga vuracak!

Türkiye’nin öncü iskele -kalıp firması URTİM, Yapı Fuarı’ nda yeni ürünlerini sergilemeye hazırlanıyor. URTİM, Yapı Fuarı’na yeni ürünleriyle damga vuracak. Serdar Urfalılar konu ile ilgili değerlendirme yaptı.

Yapı Fuarı'nda 100 milyar dolarlık işbirliği!

Yapı Fuarı- Turkeybuild İstanbul 6-10 Mayıs 2014 tarihleri arasında TÜYAP’ta düzenlenecek. Güney Kore ile Türkiye’nin özellikle yurtdışı müteahhitlik sektöründe toplamda yılda yaklaşık 100 milyar dolarlık işbirliği yapabilecekleri belirtildi.

Prefabrik Yapı 37. Yapı Fuarı’na katılacak!

Hafif çelik yapı sektörünün lider firması Prefabrik Yapı A.Ş., 6 - 10 Mayıs 2014 tarihlerinde TÜYAP Fuar Merkezi’ nde yapılacak 37.Yapı Fuarı’na katılacak.