08 / 05 / 2024

Westside İstanbul satış ofisi iletişim

West Side projesi satılık!

West Side projesi satılık daire tipleri 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. Şahinler Holding ve Mutlu İnşaat tarafından hayata geçirilen projede dairelerin 2017 yılının Mart ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Westside İstanbul daire görselleri!

Westside İstanbul daire görselleri haberimizde yer alıyor. Şahinler Holding ile Mutlu İnşaat tarafından İstanbul Beylikdüzü'nde inşa edilen projede 1.155 daire ve 166 dükkan bulunuyor.

Westside İstanbul fiyat!

Westside İstanbul fiyat bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. 1.155 daire ve 166 dükkandan meydana gelen projede dairelerin 2017 yılının Mart ayında teslim edilmesi öngörülüyor.

West Side ödeme tablosu!

West Side ödeme tablosu haberimizin devamında yer alıyor. Daire fiyatlarının 156 bin TL'den başladığı West Side projesinde dükkanlar ve evler bulunuyor.

West Side İstanbul daire fiyatları!

West Side İstanbul daire fiyatları haberimizin devamında yer alıyor. İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde yer alan projede daire tipleri 1+0 ile 4+1 arasına değişiyor.

West Side İstanbul Beyliküzü projesi!

West Side İstanbul Beyliküzü projesi ev ve dükkanlardan meydana geliyor. Şahinler Holding ve Mutlu İnşaat tarafından hayata geçirilen projede 1.155 adet daire ve 166 adet dükkan mevcut.