02 / 05 / 2024

Westside İstanbul adres

Beylikdüzü West Side teslim tarihi!

Daire ve dükkanlardan meydana gelen proje 600 milyon TL yatırım bedeli ile İstanbul Beylikdüzü'nde inşa ediliyor. Peki Beylikdüzü West Side teslim tarihi ne zaman?

West Side daire fiyatları ne kadar?

73 bin 800 metrekare alan üzerinde yayılan projede daire tipleri 1+0 ile 4+1 arasında değişiklik gösteriyor. Peki daire alanları 40 metrekareden başlayan West Side daire fiyatları ne kadar?

Westside İstanbul dükkan fiyatları ne kadar?

İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde inşa edilen projede daire ve dükkanlar yer alıyor. Peki dükkan alanları 20 ile 1.323 metrekare arasında değişien Westside İstanbul dükkan fiyatları ne kadar?

Westside Beylikdüzü satılık!

Westside Beylikdüzü satılık daire tipleri 1+0 ile 4+1 arasında değişiklik gösteren projede satış süreci devam ediyor. 1.155 daireden meydana gelen Westside projesinde 166 tane de dükkan bulunuyor.

West Side İstanbul telefon numarası!

West Side İstanbul telefon numarası haberimizin içerisinde yer alıyor. İstanbul Beylikdüzü'nde hayata geçirilen projede dairelerin alanları 40 metrekareden başlayarak 210 metrekareye kadar ulaşıyor.

West Side Beylikdüzü satış fiyatları!

West Side Beylikdüzü satış fiyatları haberimizin devamında yer alıyor. İstanbul Beylikdüzü'nde inşa edilen projede dairelerin alanları 40 metrekareden, dükkanların alanları ise 20 metrekareden başlıyor.