26 / 04 / 2024

Vodafone arena nerede

Vodafone Arena inşaatında son durum!

Beşiktaş'ın yapımı devam eden yeni stadı Vodafone Arena'nın kaba inşaatında sona gelindi. Vodafone Arena'da koltukların montesi ve zemin düzenleme çalışmalarının hız kazandığı belirtildi.

Vodafone Arena'nın kaba inşaatı tamamlandı!

Dolmabahçe'de 1947 yılında yapılarak hizmete açılan Beşiktaş'ın stadının yıkımına 2 Haziran 2013 tarihinde başlanmıştı. Beşiktaş'ın, Dolmabahçe'de yapımına devam edilen stadyumu Vodafone Arena'nın kaba inşaatı tamamlandı.

Vodafone Arena inşaatı son durum!

VODAFONE Arena inşaatı hızla devam eden Beşiktaş'ta zemin için toplam 1.5 milyon Euro harcanacak. Arsenal'in stadı Emirates'te olduğu gibi Arena'da yarı sentetik yarı doğal çim kullanılacak.

Vodafone Arena'nın açılışı Ağustos'ta!

Tamamlanma tarihi sürekli başka bir zamana ertelenen 41 bin 903 kişilik dev spor kompleksi Vodafone Arena'nın, bu kez de çatı inşaatının planlaması konusunda sorun yaşandığı için açılışın Haziran’dan Ağustos’a kaydırıldığı öğrenildi.

Vodafone Arena şimdiden Avrupa'nın ilgisini çekmeyi başardı!

Fransızlar, Vodafone Arena için şu ifadeleri kullandı: “Beşiktaş, 40 bin kişilik ultra modern bir stat inşa ediyor. Vodafone tarafından finanse edilen stat, aynı zamanda müzik ve moda gibi farklı konseptlere de adanmış bir tapınak olacak" dedi