03 / 05 / 2024

Veraset ve intikal vergisi ne kadar

2015 veraset intikal vergisi oranları!

Veraset intikal vergisi; bedelsiz veya karşılıksız olarak elde edilen servet unsurlarından alınan vergi olarak karşımıza çıkıyor.Peki veraset ve intikal vergisi ne kadar?İşte 2015 veraset intikal vergisi oranları..

2015 veraset ve intikal vergisi oranı!

Taşınmaz malların ivazsız bir şekilde bir kişiden başka bir kişiye iktisap etmesi halinde, veraset vergisi doğuyor.Peki veraset ve intikal vergisi ne kadar?İşte 2015 veraset ve intikal vergisi oranı..

Veraset ve intikal vergisi ne kadar 2015?

Bir kişinin vefatından sonra geride bıraktığı menkul ve gayrimenkul malların kabul edilebilmesi sonucunda devlete ödenmesi gereken vergi veraset ve intikal Vergisi oluyor.Peki veraset ve intikal vergisi ne kadar 2015?

Veraset ve intikal vergisi tarifesi 2015!

Taşınmaz malların veraset veya ivazsız bir şekilde bir kimseden başka bir kimseye iktisap etmesi halinde veraset ve intikal vergisi ödeniyor.Peki veraset ve intikal vergisi ne kadar?İşte veraset ve intikal vergisi tarifesi 2015..

2015 veraset ve intikal vergisi oranları!

Veraset ve intikal vergisi, 3 sene boyunca, senede iki eşit taksit halinde ödeniyor. Ödemeler Mayıs ve Kasım aylarında yapılıyor.Peki veraset ve intikal vergisi ne kadar?İşte 2015 veraset ve intikal vergisi oranları..