28 / 03 / 2024

Vaditepe Göl Evleri iletişim

15 soruda Vaditepe Göl Evleri projesi!

Vaditepe Bahçeşehir projesinin 3. ve lüks etabı olarak satışa sunulan projenin lansmanı 24 Mart Salı günü yapılacak. İşte 15 soruda Vaditepe Göl Evleri projesi detayları...

Başakşehir Vaditepe Göl Evleri ne zaman teslim?

Kiptaş tarafından İstanbul Başakşehir'de hayata geçirilen proje 26 bin metrekarelik Bahçeşehir Göleti manzarasına hakim. Peki Başakşehir Vaditepe Göl Evleri ne zaman teslim?

Vaditepe Göl Evleri projesi!

Vaditepe Göl Evleri projesi İstanbul Başakşehir'de hayata geçiriliyor. Daire seçeneklerinin 4+1'e kadar yer aldığı projenin lansmanı 24 Mart Salı günü gerçekleşecek.

Vaditepe Göl Evleri lansmanı ne zaman?

İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de hayata geçirilen projede daire tipleri 1+1 ile 4+1 arasında değişiyor. Peki Vaditepe Bahçeşehir projesinin 3. ve lüks etabı olarak inşa edilen Vaditepe Göl Evleri lansmanı ne zaman?

Vaditepe Göl Evleri telefon numarası!

Teslimlerin 30 ay sonra gerçekleşeceği proje İstanbul Başakşehir'de yükseliyor. Vaditepe Göl Evleri telefon numarası 0212 428 88 00 olarak belirlenen proje 26 bin metrekare büyüklüğe sahip Bahçeşehir Göleti manzarasına hakim.

Vaditepe Göl Evleri iletişim!

İstanbul Başakşehir'de hayata geçirilen projede dairelerin 30 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor. Toplamda 4 bin konuttan meydana gelen Vaditepe Göl Evleri'nin 24 Mart'ta görücüye çıkması planlanıyor. İşte Vaditepe Göl Evleri iletişim bilgileri...