30 / 04 / 2024

Vadistanbul ödemeleri

Vadistanbul daire fiyatları!

Vadistanbul daire fiyatları haberimizin içeriisnde yer alıyor. Artaş Grup, Aydınlı Grup ve Keleşoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen proje 3 etaptan meydana geliyor.

2 milyar dolarlık projede teslimler tamamlanmak üzere!

Türk inşaat sektörünün en büyük projeleri arasında yer alan Vadistanbul’un ilk etabında yaşam başladı. %84’ünün sahiplerini bulduğu 1.111 konuttan oluşan ilk etapta, hemen teslim olarak son daireler de satışa sunuldu.

Bir gün tüm İstanbul böyle olacak! Ama şimdilik sadece...

Seyrantepe'de inşa edilen Vadistanbul projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve dubleks tipinde 56 farklı konut seçeneği yer alıyor. Vadistanbul fiyatları 575 bin 750 TL'den başlıyor...

Vadistanbul Ayazağa fiyatları 531 bin TL’den başlıyor!

2014 Temmuz'da teslimlerin başlayacağı Vadistanbul projesi Ayazağa'da konumlandırılıyor. Vadistanbul Ayazağa fiyatları 531 bin TL’den başlıyor.

Vadistanbul fiyatları!

Vadistanbul fiyatları minimum 519 bin TL, maksimum ise 2 milyon 445 bin TL olarak belirlendi. Banka kredisi ile 120 aya kadar vade yapılan projenini detaylı fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor.

Vadistanbul ödeme!

Avrupa Konutları projesi olan ve 3 ada üzerinde Ayazağa'da inşa edilen Vadistanbul ödeme bilgileri...

Vadistanbul ödeme planı!

Maslak Ayazağa'da Artaş İnşaat güvencesi ile 3 parselde inşa edilen Vadistanbul ödeme planı haberimizin içinde yer alıyor. Vadistanbul projesinde fiyatlar 494 bin TL'den başlıyor...