29 / 04 / 2024

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi elvan

İstanbul-Ankara arasına yeni YHT projesi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, "Köseköy'den itibaren YHT Ankara'dan İstanbul'a doğrudan gelecek" dedi.

Türk Telekom’un Akıllı Kent Projesi Karaman’da başladı!

Türkiye’nin ilk entegre akıllı şehir projesi Türk Telekom Grubu CEO’su Rami Aslan, Grup Bireysel İş Birimi CEO’su Erkan Akdemir ve Grup Kurumsal İş Birimi CEO’su Mehmet Ali Akarca’nın ev sahipliğinde ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan’ın katılımıyla gerçekleştirilen basın toplantısında duyuruldu.

İşte 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli geçiş ücreti!

İstanbul'a yapılması planlanan üçüncü 3. tüp geçit projesinin detaylarını NTV’ye anlatan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, " Bu proje 100 yıl konuşulacak" dedi. Elvan, günde 2 milyondan fazla yolcunun seyahat edeceği tünel için alınacak ücret konusunda da bilgi verdi.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun kalan kısmı için ihale süreci başladı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Kuzey Marmara Otoyolu'nun kalan kısmı için ihale sürecinin de başladığını belirtti .

Lütfi Elvan: Kanal İstanbul, 3. köprü ve havalimanı projelerini teker teker yapacağız!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, "Üçüncü köprü, üçüncü havalimanı ve Kanal İstanbul projelerini teker teker gerçekleştireceğiz” dedi. Bakan Elvan, Türkiye'nin istikrar adası olmaya, güven adası olmaya devam edeceğini söyledi...