29 / 03 / 2024

Toya moda telefon numarası

Toya Moda satış ofisi iletişim!

Toya Moda satış ofisi iletişim bilgileri haberimizin devamında bulunuyor. Toya Yapı imzasıyla İstanbul Küçükçemece'ye bağlı Sefaköy'de inşa edilen projede 1+0'dan 3+1'e kadar daire seçenekleri yer alıyor.

Toya Moda adres bilgileri!

Toya Moda adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Banka kredisine uygun olan projede teslimler 2016 yılının Aralık ayında gerçekleşecek.

Toya Moda telefon numarası!

Satış sürecinin devam ettiği Toya Moda 100 milyon TL yatırım bedeline sahip. Projede daireler 211 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. İşte Toya Moda telefon numarası..

Toya Moda ile konutta yeni bir moda!

Toya Moda projesi "Konutta yeni bir moda" sloganıyla satış sürecine devam ediyor. 2016 yılının Aralık ayında teslim edilecek olan projede fiyatlar 185 bin TL'den başlıyor.

Toya Moda projesinde teslimler ne zaman?

Toya Moda projesinde teslimler ne zaman sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde yer alıyor. Projede bulunan dairelerin büyüklükleri 35 metrekare ile 151 metrekare arasında değişiyor.

Toya Moda Basın Ekspres fiyatları 185 bin TL’den başlıyor!

Toya Moda Basın Ekspres fiyatları 185 bin TL’den başlıyor. Hem dairelerin hem de ticari birimlerin yer aldığı projede 1+0'dan 3+1'e kadar tüm daire tipleri yer alıyor.

Toya Moda Evleri fiyatları!

Aralık 2016 tarihinde teslim edilecek olan Toya Moda projesi satışa çıktı. 100 milyon dolar yatırım bedeli ile yükselen projede 486 tane daire ve 35 tane ticari birim yer alıyor. İşte Toya Moda Evleri fiyatları!

Toya Moda iletişim bilgileri!

Toya Moda iletişim bilgileri haberimizin içine yer alıyor. Ödüllü mimar Bünyamin Derman tarafından tasarlanan projenin yüzde 70'i yeşil alan olarak belirlendi.