26 / 04 / 2024

Toya Moda fiyat

Toya Moda projesinde kira öder gibi ev sahibi olun!

Sadece 30 daire için kampanya başlatılan Toya Moda projesinde kira öder gibi ev sahibi olmak için son gün 30 Haziran 2016.

Toya Moda kampanya!

İstanbul Sefaköy'de inşa edilen Toya Moda projesinde 1+0'dan 3+1'e kadar daire tipleri yer alıyor. İşte Toya Moda kampanya detayları...

Toya Moda'da 245 bin TL'den başlayan fiyatlar! Yüzde 5 peşinat!

İstanbul’un en çok kazandıran bölgelerinden Basın Ekspres Yolu’nda yer alan TOYA MODA, ev sahibi olmak isteyenleri cazip kredi fırsatları ile buluşturuyor...

Toya Moda satılık!

Toya Moda satılık daire tipleri 1+1 ve 3+1 arasında tasarlanan proje İstanbul Sefaköy'de bulunuyor. Toya Moda'da dairelerin 2016 yılında teslim edilmesi planlanıyor. Projede 9 bin TL'den başlayan peşinatlarla konut sahibi olunabiliyor.

Sefaköy Toya Moda Residence!

İstanbul Avrupa Yakası Sefaköy'de hayata geçirilen projede dairelerin büyüklükleri 37 metrekareden 151 metrekareye kadar çıkıyor. Toya Yapı imzasıyla yükselen Sefaköy Toya Moda Residence projesinde başlangıç fiyatları 215 bin lira olarak belirlendi.

9 bin TL peşinatla taksitler bir yıl erteleniyor!

Gayrimenkul sektörünün öncü markalarından Toya Yapı, değeri günden güne artan, İstanbul 'un yeni Maslak hattı olarak değerlendirilen Basın Ekspres Yolu’ndaki konutta moda anlayışını değiştiren yeni projesi Toya Moda’da konut sahibi olmak isteyenlere 9.000 TL peşinatla 1 yıl taksit erteleme fırsatı sunuyor.

Toya Moda Sefaköy fiyat listesi!

Toya Moda Sefaköy fiyat listesi? Toya Moda ödeme planı? Toya Moda nerede? Toya Moda daire tipleri? gibi sorularınızın yanıtları haberimizde. İşte cevaplar!

Toya Moda fiyat!

Toya Moda fiyat? Toya Moda ödeme planı? Toya Moda adres? Toya Moda ne zaman teslim? gibi sorularınızın yanıtları haberimizde. İşte cevaplar!

Toya Moda lansman fiyatları için son gün 15 Haziran! 185 bin TL'ye!

Toya Moda lansman fiyatları için son gün 15 Haziran! 185 bin TL'ye daire satışlarının devam ettiği projede yüzde 5 peşinatla daire sahibi olunabiliyor.

Toya Moda'da lansman fiyatları 15 Haziran'da sona erecek!

Toya Yapı, Basın Ekspres Yolu'nda 486 konuttan oluşan yeni projesi Toya Moda'da lansmana özel fiyatlar 15 Haziran'da sona eriyor. Dairelerin peşin fiyatları 185 bin lira olarak belirlendi...

Toya Moda projesi satışa çıktı! Fiyatlar 185 bin liradan başlıyor!

Toya Yapı güvencesi ve 100 milyon dolarlık yatırım maliyeti ile hayata geçirilen “Toya Moda” projesinin Aralık 2016’da teslim edilmesi planlanıyor. Toya Moda fiyatları 185 bin liradan başlıyor.