03 / 05 / 2024

Torun center iş kazası

Torun Center asansör kazasında ilk rapor yayınlandı!

Torun Center asansör kazasında ilk rapor yayınlandı. Kazaya ilişkin soruşturmayı yürüten İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na sunulan ön bilirkişi raporunda, olay yerinde 7 Eylül'de keşfe gidildiği ve asansörün ulaştığı 33. kata kadar gözlem yapıldığı belirtti.

Son 2 yılda yaşanan ölümlü iş kazaları tekrar incelenecek!

Son olarak Mecidiyeköy’de meydana gelen 10 işçinin hayatını kaybettiği asansör kazası, hükümeti iş kazaları konusunda geriye dönük inceleme yapmaya itti. Son 2 yılda yaşanan ölümlü iş kazaları tekrar incelenecek.

Torun Center asansör kazasında ilginç ayrıntı!

Torun Center’da yaşanan asansör kazasında yaklaşık 20 işçi tanık olarak ifade vermek istediklerini belirterek soruşturmanın yürütüldüğü Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na geldi.

Şişli asansör kazasında mahkemeye çıkan şüphelileri suçlamaları reddetti!

Şişli'de 10 işçinin ölümüyle sonuçlanan asansör kazasıyla ilgili nöbetçi hakimlikçe tutuklanan 4 şüphelinin suçlamaları kabul etmediği öğrenildi.

CHP, iş kazalarının araştırılmasını istedi!

CHP'liler, TBMM Başkanlığı'na iş kazalarının araştırılmasına yönelik önerge sundu. CHP, iş kazalarının nedenlerinin belirlenmesi için Meclis Araştırması açılmasını istedi.

Şişli'de asansör kazasıyla ilgili 3 kişi daha gözaltına alındı!

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında, asansör kazasıyla ilgili 3 kişi daha yakalandı.Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğine getirilen 3 kişinin, işlemleri devam ediyor.

Arzu Çerkezoğlu, Torun Center işçilerini dinledi!

DİSK Genel Sekreteri Arzu Çerkezoğlu, 10 işçinin ölümünün ardından girdiği Torun Center’da çalışan işçilerin sorunlarını dinledi.

Torunlar Gayrimenkul'ün hisseleri yüzde 5.4 düştü!

orunlar GYO hisseleri ilk işlemlerde güne yüzde 5.4 düşüşle 3.35 TL'den başladı.Daha sonra hisselerde hafif bir toparlanma eğilimi izlendi ve saat 10.05 itibariyle kayıp yüzde 3.10'a geriledi.

Rönesans Holding, Torun Center iş kazası ile ilgili açıklama yaptı!

Rönesans Holding, Torun Center iş kazası ile ilgili açıklama yaptı. Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erman Ilıcak, “İhmal olmadan bu tip kazalar olmaz” ifadelerini kullandı.

İş Güvenliği Eylem Planı hazırlanıyor!

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Bakanlar Kurulu toplantısında, "İş Güvenliği Eylem Planı" yapılması ve kamuoyuna açıklanması kararı alındığını belirtti.

Torun Center iş kazasında önemli detay!

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, Torun Center iş kazasıyla ilgili açıklama yaptı. Açıklamada önemli bir detay var...

Mecidiyeköy Torun Center projesi!

Mecidiyeköy Torun Center projesi daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Torun Center'da 5 ay önce benzer bir kaza yaşanmış!

Türkiye, İstanbul'da 10 işçinin canına mal olan iş cinayetiyle birlikte, ‘iş güvenliğini’ bir kez daha tartışmaya açtı. İnşaatın şantiyesinde 5 ay önce de benzer kaza meydana geldi.

Torun Center'da asansörün işletilmesi sözleşme kapsamında mıydı?

Geda-Majör Limited Şirketi, Torun Center'da yaşanan asansör faciası ile ilgili açıklama yaptı. Peki Torun Center'da asansörün işletilmesi sözleşme kapsamında mıydı?

Torun Center iş kazası protesto edildi!

Torun Center iş kazası protesto edildi. Polis, grupların inşaat alanına girmesini gaz ve TOMA'larla müdahale ederek engelledi.

Torun Center kazası iş güvenliği mevzuatını gündeme getirdi!

Torun Center projesinde iş güvenliği sorumlusunun da gözaltına alınması, iş güvenliği mevzuatını yine gündeme getirdi. Gizli bildirim olanağının olmaması büyük eksiklik...

Torunlar GYO'nun Geda Major asansör açıklaması!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Şişli Ali Sami Yen arazisi üzerinde hayata geçirilen Torun Center projesinin asansör firması olan Geda Major ile ilgili açıklama yaptı...

Aziz Torun kimdir?

Şişli Mecidiyeköy'deki Torun Center inşaatında 10 işçinin ölümüyle gündeme gelen Torunlar GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun kimdir?