29 / 04 / 2024

Torun center ev fiyatları

Mecidiyeköy Torun Center projesi!

Mecidiyeköy Torun Center projesi daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Torun Center projesinin asansör firmasından açıklama!

Torun Center projesinin asansör firmasından açıklama geldi. Açıklamada asansörlerin eksiksiz ve hasarsız çalıştığının kontrolleri yapıldıktan sonra proje ortaklığına teslimatının yapıldığının belirtildi.

Ali Sami Yen'in yerinde yükselen 3 büyükler; Torun Center!

Ali Sami Yen'in yerinde yükselen 3 büyükler; Torun Center. Teslimlerinin 2015 yılının Ağustos ayında gerçekleşeceği projede dairelerin alanları 100 metrekare ile 425 metrekare arasında değişiyor.

Torun Center ile 3 büyükler Ali Sami Yen'de buluşuyor!

Torun Center ile 3 büyükler Ali Sami Yen'de buluşuyor. İnşaat çalışmalarının yüzde 65'inin tamamlandığı projedeki dairelerin metrekaresi 5 bin 500 dolardan, ofislerin metrekaresi ise 4 bin 500 dolardan başlıyor.

Torun Center nerede?

Torun Center nerede sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. Toplam 1 milyar lira yatırım bedeli ile hayata geçirilen projedeki konutların yüzde 32'si, ofislerin ise yüzde 35'i satıldı.

Torun Center Mecidiyeköy projesinin detayları!

Torunlar GYO tarafından arsa dahil toplam 1 milyar TL yatırımla eski Ali Sami Yen stadyumu arsası üzerinde hayata geçirilen Torun Center projesinin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor...