13 / 05 / 2024

TOKİ Kütahya İnköy nerede

TOKİ Kütahya İnköy fiyat!

Kura çekilişinin yarın yapılacağı projede toplamda 23 dairenin satışı kura yöntemi ile gerçekleşecek. TOKİ Kütahya İnköy fiyat bilgisine göre başlangıç fiyatı 107 bin 948 TL olarak belirlendi.

TOKİ Kütahya İnköy fiyatları!

Kura yöntemi ile 23 dairenin satışa sunulacağı projede kuraya katılım için 2 bin TL ödeniyor. Peki başvuruların bugün sona ereceği TOKİ Kütahya İnköy fiyatları ne kadar?

TOKİ Kütahya İnköy kura başvuruları!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Kütahya Merkez İnköy'de toplu konut uygulaması ile 23 konutun satışı kura ile gerçekleşecek. Peki TOKİ Kütahya İnköy kura başvuruları ne zaman?

TOKİ Kütahya İnköy başvuruları ne zaman?

Toplamda 23 konutun kura ile satışa sunulacağı TOKİ Kütahya İnköy projesinde daire fiyatları 107 bin 948 TL'den başlangıç gösteriyor. Peki TOKİ Kütahya İnköy başvuruları ne zaman?

TOKİ Kütahya İnköy başvurusu ne zaman?

TOKİ Kütahya İnköy'de 23 dairenin kurayla satışa sunulacağı projede fiyatlar 107 bin 948 TL ile 130 bin 283 TL arasında değişiklik gösteriyor. Peki TOKİ Kütahya İnköy başvurusu ne zaman?

TOKİ Kütahya İnköy fiyat listesi!

Ödeme planı kapsamında 675 bin TL'den başlayan taksitlerle ödemelerin yapıldığı projede 3 oda 1 salon daireler yer alıyor. TOKİ Kütahya İnköy fiyat listesi...

TOKİ Kütahya İnköy satış duyurusu!

Kuraya katılım bedeli 2 bin TL olarak belirlenen projede 23 dairenin satışı gerçekleşecek. İşte TOKİ Kütahya İnköy satış duyurusu...