03 / 05 / 2024

TOKİ Kayaşehir son durum

TOKİ Kayaşehir projesinde başvuru dönemi bugün sona eriyor!

Toplamda 1.500 konutun yer aldığı projede 400 konut alt gelir grubu kapsamında satışa sunuluyor. TOKİ Kayaşehir projesinde başvuru dönemi bugün sona eriyor.

TOKİ Kayaşehir kampanyasında yarın son başvurular alınacak!

TOKİ Kayaşehir projesinde 18., 19. ve 23.Bölge'de dairelerin satışları kura çekimi ile yapılacak. TOKİ Kayaşehir kampanyasında yarın son başvurular alınacak.

TOKİ Kayaşehir projesine ilk haftada 30 bin başvuru yapıldı!

TOKİ Başkanı Turan yapımı devam eden projeler için incelemelerde bulunurken, TOKİ’nin Kayaşehir’de 539 lira aylık taksitle satışa çıkardığı konutlara bir hafta içinde 30 bin vatandaşın başvurduğunu açıkladı.

TOKİ'den kira öder gibi ev sahibi olma imkanı!

İstanbul, Kayaşehir'de 1.500 konutu kura yöntemiyle pazarlayacak TOKİ, 539 lira taksitle ev satıyor. Kurum, farklı sebeplerle sorunlu yürüyen İstanbul'daki kentsel dönüşümde de etkili oyuncu olacak.

TOKİ’den İstanbul’da 539 lira taksitle konut!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, İstanbul Kayaşehir’de yapımı süren 1500 yeni konutun kura yöntemiyle satışa çıkarıldığını açıkladı.

Kayaşehir TOKİ 19. Bölge ödeme planı!

Toplamda 1.100 daireden meydana galen TOKİ Kayaşehir projesinde kuralı satışlar için tarih 6 Mayıs 2015 olarak belirlendi. Peki Kayaşehir TOKİ 19. Bölge ödeme planı nasıl?

TOKİ Kayaşehir satılık!

TOKİ'nin Kayaşehir'de hayata geçireceği proje hakkında detaylı bilgi amacıyla 14 Mart'ta saat 11:00'da toplantı düzenlenecek. TOKİ Kayaşehir satılık daire sayısı 1.500 olarak belirlendi.

TOKİ Kayaşehir başvuruları ne zaman?

Toplu Konut İdaresi tarafından hayata geçirilecek TOKİ Kayaşehir projesinde 1.500 konut kurayla satışa sunulacak. Peki TOKİ Kayaşehir başvuruları ne zaman?

TOKİ Kayaşehir'de 1.500 konut yapacak!

TOKİ Kayaşehir'de 1.500 konut yapacak. TOKi'nin Kayaşehir'de hayata geçireceği projede ödemelere teslimden sonra başlanıyor.