28 / 03 / 2024

Toki ankara ihale

TOKİ Kuzey Ankara Girişi ihalesi bugün!

TOKİ Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm Projesinde Yer Alan 1 -3 -5 -6 -7 -8 -9 ve 15 Etaplarda Muhtelif Bloklardaki Konutlara Ait Bakım Onarım İşi yapım işi ihalesi bugün yapılıyor.

TOKİ Ankara Sincan Saraycık 541 konut ihalesi bugün!

TOKİ Ankara İli Sincan İlçesi Saraycık Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 3Bölge 1Etap 541 Adet Konut, 1 Adet T9-A , 1 Adet T9-B, 1 Adet Mescit, 1 Adet İmam Hatip Lisesi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi bugün yapılacak.

Kuzey Ankara TOKİ konut satış ihalesi bugün!

TOKİ tarafından yaptırılan Kuzey Ankara da Yaptırılan Konutların Satış, Tanıtım, Pazarlama ile Açık Artırmaya Yönelik Hizmet Alımı İşi hizmet alımı ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Ankara Çamlıdere konut ihalesi bugün!

TOKİ Ankara İli, Çamlıdere İlçesi 55 Adet Konut ve 1 Adet Büfe İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Ankara Çamlıdere 55 konut ihalesi yarın!

TOKİ Ankara İli, Çamlıdere İlçesi 55 Adet Konut ve 1 Adet Büfe İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Ankara 2. Etap 1312 Adet Konut ihalesi bugün!

TOKİ Ankara Mamak 2. Etap 1312 Adet Konut, Otopark Binaları ve Etimesgut Yapracık 1 Adet 2500 Kişilik Cami, 5 Adet Büfe ile Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İkmal İnşaatı İşi yapım işi ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Ankara Yapracık Aile Sağlık Merkezi yapım işi ihalesi bugün!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Etimesgut Yapracik 2 Adet 6 Hekimli Aile Saglik Merkezi Ile Altyapi ve Çevre Düzenlemesi Insaati Isi ihalesi 11 Mart 2014 tarihinde (bugün) saat 14.00'da yapılacak...