27 / 04 / 2024

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap son durum

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap kura listesi!

Aylık taksit ödemelerinin 631,38 TL'den başladığı TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap projesinde kura çekilişi dün gerçekleşti. İşte TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap kura listesi...

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap fiyatları!

Aylık taksitlerin 631,38 TL'den başladığı projede daire tipleri 2+1, 3+1 olarak tasarlandı. Peki kura çekimi bugün yapılacak TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap fiyatları ne kadar?

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap kura çekimi bugün!

Daire seçeneklerinin 2+1 ile 3+1 olarak dizayn edildiği projede 93 adet konut kura çekimi ile sahiplerini bulacak. TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap kura çekimi bugün gerçekleşecek.

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap kura çekimi ne zaman?

Başvuruların Türkiye Halk Bankası A.Ş.’nin tüm şubeleri aracılığıyla kabul edileceği projede başvuru bedeli olarak 2 bin TL ödeniyor. Peki TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap kura çekimi ne zaman?

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap kura tarihi!

Fiyatların 101 bin 21 TL ile 170 bin 49 TL arasında değişiklik gösterdiği projede toplamda 93 dairenin satışı kura yöntemi ile gerçekleşecek. Peki TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap kura tarihi ne zaman?

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap fiyat!

Kuraya katılım bedelinin 2 bin TL olarak belirlendiği projede başvurular yarın başlıyor. İşte 93 konutun kura yöntemi ile satışa sunulacağı TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap fiyat bilgisi...

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap kura çekimi!

Daire alanlarının 74,76 ile 106,31 metrekare arasında değişiklik gösterdiği TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap'ta 68 dairenin satışı kura ile yapılacak. Peki TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap kura çekimi ne zaman?

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap başvuruları!

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap'ta 68 konutun satışı kura yöntemi ile gerçekleşecek. Peki TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap başvuruları ne zaman?

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap başvuruları ne zaman?

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap projesinde toplamda 93 daire satışa sunuluyor. Peki aylık taksitleri 631,38 TL'den başlayan TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap başvuruları ne zaman?

Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap TOKİ satış duyurusu!

Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap TOKİ projesinde kuraya katılmak için 2 bin TL bedel ödeniyor. Başvurular 12 Mart ile 27 Mart 2015 tarihleri arasında yapılabiliyor. Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap TOKİ satış duyurusu...

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap başvuru tarihleri!

Toplamda 93 adet dairenin kura yöntemi ile satışa sunulcağı TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap projesinde kuraya başvuru bedeli 2 bin TL olarak belirlendi. İşte TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap başvuru tarihleri...

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap başvuruları!

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap projesinde başvuruya katılım bedeli 2 bin TL olarak belirlendi. TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap başvuruları 12 Mart ile 27 Mart 2015 tarihleri arasında yapılacak.