29 / 03 / 2024

Toki ucuz konut 2019

TOKİ'den 4 yeni kampanya!

Dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı bu hafta itibariyle 137 adet konutu satışa çıkarıyor. Satışa sunulan projelerden 387 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor.

TOKİ'den 821 ucuz konut geliyor!

Dar ve orta gelirli aileleri konut sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kasım ayı içerisinde 821 yeni konutun ihalesini gerçekleştirecek.

TOKİ'den Ekim ayı fırsatı!

Her yıl on binlerce kişi ev sahibi yapan TOKİ'nin güncel konut ilanları sıkça araştırılıyor. İşte TOKİ Ekim ayı ucuz ev ilanları...

TOKİ'den Ekim ayı kampanyası!

Her yıl on binlerce dar gelirliyi ev sahibi yapan TOKİ Ekim ayında da konut satışlarına ve yeni projelerine hız verdi. Peki, TOKİ konutlarına başvuru şartları nelerdir? İşte Ekim ayı satış ilanları...

TOKİ'den 1.513 ucuz konut geliyor!

Dar ve orta gelirli vatandaşları konut sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Eylül ayı içerisinde 1.513 yeni konutun ihalesini gerçekleştirecek.

400 liradan az taksitli TOKİ projeleri Temmuz 2019!

Dar ve orta gelirli vatandaşları ev sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 305 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı sunuyor. İşte 400 TL'den az taksitle alabileceğiniz TOKİ evleri...

TOKİ'den 306 lira taksitle ev fırsatı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın 17 kentteki toplam 1710 konutu açık satışta. 16 Temmuz tarihinde 6 şehirde 576 konut daha satışa çıkarılacak.

TOKİ'den 7 bin lira peşinatla konut fırsatı!

Dar ve orta gelirli vatandaşları konut sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 7 bin TL peşinatla ev sahibi olma fırsatı sunuyor.

TOKİ'den 358 TL taksitle konut fırsatı!

Bugün itibariyle 5 yeni kampanyaya başlayan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 358 TL taksitle konut fırsatı sunuyor. Satışa çıkan 1079 konut için başvurular bugün itibariyle başladı.

500 liradan az taksitli TOKİ projeleri!

Dar gelirli vatandaşların bütçesine özel konutları satışa çıkaran TOKİ yeni projelerine devam ediyor. İşte 500 TL'yi aşmayan taksitlerle konut alınabilecek o projeler...

TOKİ'den 10 bin lira peşinatla konut fırsatı!

Bugün itibariyle 11 yeni kampanyaya başlayan TOKİ, 10 bin TL peşinatla ev fırsatı sunuyor. Satışa çıkan toplam adet 1693 konut için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor.