16 / 04 / 2024

Toki düşük taksitle konut

TOKİ'den emeklilere 310 lira taksitle ev!

TOKİ 24 kentte toplam 1.981 konutu 310 liradan başlayan taksit seçenekleriyle satışa sunuyor.

TOKİ'den 306 TL taksitle ucuz konut!

TOKİ Eylül ayı için ucuz konut ilanlarını yayımladı. Yayımlanan listeden ev almak isteyenler çekilişsiz kurasız ev sahibi olabilecek. Bu konutların aylık taksiti 306 lira olarak belirlendi.

TOKİ'den 10 bin TL peşinatla konut!

Dar ve orta gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı bu hafta itibariyle 15 yeni kampanyaya başladı. TOKİ'nin satışa sunduğu projelerden 10 bin lira peşinatla konut sahibi olmak mümkün.

TOKİ'den 7 bin TL peşinat ve 309 TL taksitle konut fırsatı!

Dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı bu hafta itibariyle 4 yeni kampanyaya başladı. TOKİ'nin satışa çıkardığı projelerden 7 bin TL peşinat ve 309 TL taksitle konut sahibi olmak mümkün.

TOKİ'den 5 bin TL peşinatla ev fırsatı!

Dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden TOKİ bugün itibariyle 3 yeni kampanyaya başladı. TOKİ'nin satışa çıkaracağı projelerden 5 bin lira peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

TOKİ'den 327 lira taksitle konut fırsatı!

Bugün itibariyle 5 yeni kampanyaya başlayan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 327 liradan başlayan taksitlerle konut fırsatı sunuyor. Satışa çıkan projeler için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ'den 358 TL taksitle konut fırsatı!

Bugün itibariyle 5 yeni kampanyaya başlayan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 358 TL taksitle konut fırsatı sunuyor. Satışa çıkan 1079 konut için başvurular bugün itibariyle başladı.