29 / 04 / 2024

Tema İstanbul son durum

Tema İstanbul Evleri!

Satış süreci devam eden Tema İstanbul Evleri Artaş, Öztaş, Mesa ve Kantur tarafından İstanbul Küçükçekmece'de hayata geçiriliyor. Projede dairelerin teslim tarihi Temmuz 2015 olarak planlanıyor.

Tema İstanbul'a yerli yabancı yatırımcılar ilgi gösterdi!

Türkiye'nin en büyük gayrimenkul projesi Tema İSTANBUL,500 metrekarelik dev standı ile Emlak 2014 Fuarı'nda yerini aldı. Tema İstanbul'a yerli yabancı yatırımcılar ilgi gösterdi.

Tema İstanbul projesi CNR Expo'da tanıtılacak!

Tema İstanbul projesi CNR Expo'da tanıtılacak. Türkiye'nin gayrimenkul buluşması Emlak 2014 fuarında yine yoğun ilgi görerek, gövde gösterisi yapması bekleniyor.

Tema İstanbul güncel fiyat listesi! Minimum 288 bin TL!

Tema İstanbul güncel fiyat listesi kapsamında daireler 288 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. 3 bin 614 daireden oluşan projede 1+1'den 4+1'e kadar tüm daire tiplerine yer veriliyor.

Tema İstanbul yeni bir yaşam kültürü getirdi!

MESA, ARTAŞ, ÖZTAŞ, KANTUR- AKDAŞ Ortaklığı ile Atakent' te hayata geçirilen Tema İstanbul, 1.5 milyon metrekarelik devasa arazisi ve temalı eğlence parkıyla dikkat çekiyor...

Tema İstanbul'da fiyatlar 280 bin liradan başlıyor!

Tema İstanbul'da fiyatlar 280 bin liradan başlıyor. 2015 yılının Temmuz ayında teslim edilecek olan proje 1 milyon 550 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor.

Tema İstanbul fiyat listesi!

Tema İstanbul fiyat listesi kapsamında dairelerin minimum fiyatı 261 bin TL, maksimum fiyatı ise 572 bin TL olarak belirlendi. Projede teslimler 2015 yılı içinde gerçekleşecek...

Tema İstanbul Temmuz 2015’te teslim edilecek!

Sadece konut bölümünde kullanılan 50 bin ton demir ile 7 adet Eyfel Kulesi'nin yapılabildiği Tema İstanbul Temmuz 2015’te teslim edilecek. Projenin güncel fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor...