06 / 05 / 2024

Teknosanın kaç mağazası var

Teknosa Cizre'de yeni mağaza açtı!

Teknosa'dan yapılan açıklamaya göre Cizre'de açılan mağaza ile TeknoSA, 81 ilde mağazası olan tek teknoloji perakende zinciri unvanını da kazandı. Bugün açılan mağaza ile TeknoSA, toplam mağaza sayısını da 310'a çıkardı.

TeknoSA, yeni mağazasını Cizre'de açtı!

Teknosa'dan yapılan açıklamaya göre Cizre'de açılan mağaza ile TeknoSA, 81 ilde mağazası olan tek teknoloji perakende zinciri unvanını da kazandı. Bugün açılan mağaza ile TeknoSA, toplam mağaza sayısını da 310'a çıkardı.

TeknoSA'dan iki yeni mağaza açtı!

Teknosa'dan yapılan açıklamaya göre, Türkiye'nin 79 ilindeki yaygın mağaza ağı bulunan TeknoSA, "Herkes için Teknoloji" felsefesi ile yatırımlarını sürdürüyor. Açtığı mağazalar ile hizmet ağını genişletmeye devam eden şirket, İstanbul Çekmeköy Metrogarden ve Tokat Erbaa'da açtığı 2 mağaza ile mağaza sayısını 307'ye çıkardı.

Teknosa, Türkiye genelinde mağaza sayısını 307’ye yükseltti!

Tüm kanallarda hızlı büyümesini sürdüren TeknoSA, Türkiye’nin 79 ilindeki 307 mağazası ve www.teknosa.com web sitesi ile faaliyet gösteriyor. Çok kısa bir süre sonra mağazalarını Türkiye’nin 81 iline yaymaya hazırlanan TeknoSA, 2014 yılında mevcut mağaza alanlarına ek olarak toplam 30 bin metrekarelik daha yatırım yapmayı hedefliyor.

TeknoSA, perakende alanında en iyi yönetilen şirketi seçildi!

Euromoney Dergisi tarafından Orta ve Doğu Avrupa ’nın perakende alanında en iyi yönetilen şirketi seçilen TeknoSA bu ödülle beraber alanında da dünya ligine çıktığını belirtti.

Teknosa bugün 300'üncü mağazasını Mersin Anamur'da açacak!

Mersin Anamur'da bugün 300'üncü mağazasını açacak olan TeknoSA, bir ay içinde 81 ile yayılmayı hedefliyor. Genel Müdür Oyman, "Teknolojiyi Türkiye'nin dört bir yanına götürüyoruz" dedi...

Teknosa'nın İstanbul'da kaç tane mağazası var?

Teknosa, Exxtra konseptindeki 1.900 metrekarelik Acıbadem Akasya AVM ve 327 metrekarelik Alibeyköy White Hill mağazalarının açılışını gerçekleştirerek İstanbul genelindeki mağaza sayısını 61' e çıkardı...

Haluk Dinçer: Teknosa yüzde 33 büyüyecek!

Teknosa'nın 2013 yılı değerleri ve 2014 yılı gelecek hedefleri, Sabancı Holding Perakende ve Sigorta Grup Başkanı Haluk Dinçer ve Teknosa Genel Müdürü Necil Oyman’ın katılımıyla düzenlenen basın toplantısında paylaşıldı...