29 / 04 / 2024

Teknosa mağazaları

TeknoSA, Cizre’de açtığı mağazayla Türkiye’nin 81 şehrinde yer aldı!

TeknoSA, Cizre’de açtığı mağazayla Türkiye’nin 81 şehrinde yer aldı. Yaklaşık 300 metrekarelik bir alanda Şırnaklılara hizmet verecek mağazada, elektronikten bilgisayara, telekom ürünlerinden beyaz eşya ve küçük ev aletlerine yüzlerce markanın binlerce çeşit ürünü yer alacak.

TeknoSA, yeni mağazasını Cizre'de açtı!

Teknosa'dan yapılan açıklamaya göre Cizre'de açılan mağaza ile TeknoSA, 81 ilde mağazası olan tek teknoloji perakende zinciri unvanını da kazandı. Bugün açılan mağaza ile TeknoSA, toplam mağaza sayısını da 310'a çıkardı.

TeknoSA, 81. mağazasını Cizre'de hizmete açtı!

Teknosa'dan yapılan açıklamaya göre Cizre'de açılan mağaza ile TeknoSA, 81 ilde mağazası olan tek teknoloji perakende zinciri unvanını da kazandı. Bugün açılan mağaza ile TeknoSA, toplam mağaza sayısını da 310'a çıkardı.

Teknosa, Türkiye genelinde mağaza sayısını 307’ye yükseltti!

Tüm kanallarda hızlı büyümesini sürdüren TeknoSA, Türkiye’nin 79 ilindeki 307 mağazası ve www.teknosa.com web sitesi ile faaliyet gösteriyor. Çok kısa bir süre sonra mağazalarını Türkiye’nin 81 iline yaymaya hazırlanan TeknoSA, 2014 yılında mevcut mağaza alanlarına ek olarak toplam 30 bin metrekarelik daha yatırım yapmayı hedefliyor.

Teknosa'nın '81 il' hedefine sadece 2 il kaldı!

Edirne'den Ardahan'a mağaza ağını genişleten TeknoSA'nın Türkiye'nin 81 ilinde olma hedefine sadece 2 il kaldı. Son olarak Ardahan'da açtığı mağaza ile 79 ilde 308 mağazaya ulaşan şirket, bölgedeki 23 ilin 21'inde hizmet veriyor.

TeknoSA, perakende alanında en iyi yönetilen şirketi seçildi!

Euromoney Dergisi tarafından Orta ve Doğu Avrupa ’nın perakende alanında en iyi yönetilen şirketi seçilen TeknoSA bu ödülle beraber alanında da dünya ligine çıktığını belirtti.

Teknosa Mersin Anamur'da yeni mağaza açacak!

Mersin Anamur'da bugün 300'üncü mağazasını açacak olan TeknoSA, bir ay içinde 81 ile yayılmayı hedefliyor. Genel Müdür Oyman, "Teknolojiyi Türkiye'nin dört bir yanına götürüyoruz" dedi...

Teknosa, yeni mağazasını Akasya Acıbadem AVM'de açtı!

TeknoSA, Exxtra konseptindeki 1900 metrekarelik Acıbadem Akasya AVM ve 327 metrekarelik Alibeyköy White Hill mağazalarının açılışını gerçekleştirerek İstanbul genelinde 61, Türkiye genelinde ise 298 mağazaya ulaştı.

Teknosa İstanbul'daki 59'uncu mağazasını hizmete açtı!

Teknoloji perakendecisi Tekno SA, İstanbul'daki 59'uncu mağazasının açılışını Ümraniye Canpark AVM' de gerçekleştirdi. TeknoSA, 2014 yılında mevcut mağaza alanlarına ek olarak 30 bin metrekarelik daha yatırım yapmayı hedefliyor.

Teknosa, Tekirdağ ve Ankara'da yeni mağazalarını açtı!

Teknosa'dan yapılan açıklamaya göre, şirket mağaza yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Teknosa, 17 Ocak'ta Tekirdağ Çorlu Omurtak, 18 Ocak'ta ise Ankara Sincan mağazalarının açılışını gerçekleştirdi...

Teknosa, Gümüşhane'de mağaza açtı!

Teknosa Gümüşhane mağazasının açılmasıyla birlikte 75 ilde hizmet verecek