03 / 05 / 2024

Tapu harcı pişmanlık dilekçesi nereye verilir

2016 tapu harcı pişmanlık dilekçesi!

Tapu harcını eksik ödeyen kimseler, tapuda pişmanlık beyanı vererek, vergi cezası ödemekten kurtulabiliyor. İşte 2016 tapu harcı pişmanlık dilekçesi...

Tapu harcı pişmanlık dilekçesi nasıl yazılır?

Tapuda gayrimenkulün gerçek değerinden eksik beyan veren ancak daha sonra cezayı ödemek istemeyen kimseler Maliye bu durumu farketmeden pişmanlık dilekçesi verebiliyor. Peki tapu harcı pişmanlık dilekçesi nasıl yazılır?

Tapu harcı pişmanlık dilekçesi 2015!

Tapu harcının eksik yatırılması durumunda ceza almamak için Maliye bu durumu farketmeden pişmanlık dilekçesi vererek, eksik beyanı tamamlama talebinde bulunabiliyor.İşte tapu harcı pişmanlık dilekçesi 2015..

Tapu harcı pişmanlık dilekçesi örneği!

Tapu harcı pişmanlık dilekçesi ile harç ödenilen vergi dairesine başvurarak tapu harcının eksik ödendiğini geri kalan ücreti ödemek istendiği belirtilebiliyor.Peki tapu harcı pişmanlık dilekçesi nasıl yazılır?İşte tapu harcı pişmanlık dilekçesi örneği..

Tapu harcı pişmanlık dilekçesi nereye verilir?

Tapu harcının kasten veya kasıtlı olmayarak eksik yatırılması durumunda Maliye tarafından fark edilmeden, tapu harcı farkının ödenmesi için pişmanlık dilekçesi yazılıyor.Peki tapu harcı pişmanlık dilekçesi nereye verilir?