19 / 03 / 2024

Soyak evostar kampanya

Sonbahar Evostar'da güzel!

Evostar projesine başlatılan yeni sonbahar kampanyası kapsamında 36 aya kadar vade farksız taksit yapılıyor. Projede daire fiyatlar 185 bin 500 TL'den başlıyor.

Soyak Evostar’da dayalı döşeli daireler hemen teslim ediliyor!

Soyak Evostar’da dayalı döşeli daireler hemen teslim ediliyor.oyak Evostar’ın ‘Yaz Aşkı’ kampanyasında ödemelerinde de fırsat bolluğu var. Alımla ilgili tüm masrafların da Soyak tarafından karşılandığı kampanyada dileyen evine 48 ay 0 faizle, dileyen peşinde %10 indirmle, dileyen de 120 ay %0,79 faziale ev sahibi olabiliyor.

Soyak Evostar fiyatları ne kadar?

Soyak Evsotar'daki dairelerin alanları 31 metrekare ile 145 metrekare arasında değişiyor. Satışların devam ettiği Soyak Evostar fiyatları ne kadar?

Soyak Evostar'da 48 ay 0 faiz avantajıyla yeni hayatınıza hemen başlayın!

Teslimlerin hemen yapıldığı Soyak Evostar projesi İstanbul-Halkalı'da inşa ediliyor. Soyak Evostar Halkalı projesinde 48 ay 0 faiz imkanı ile satışlar devam ediyor...

Soyak Evostar’da 48 ay yüzde 0 faiz kampanyasında son gün!

Soyak Evostar’da 48 ay yüzde 0 faiz kampanyasında son gün bugün. Projede 1 oda 1 salon daireler 184 bin liradan satışa sunuluyor.

Soyak Evostar’ın 1+1 dairelerinde kaçırılmayacak fırsat!

İstanbul Halkalı'da yükselen Soyak Evostar projesinde 3 farklı ödeme seçeneği sunuluyor. Halkalı Soyak Evostar fiyat listesi 184 bin TL'den başlıyor...

Soyak Evostar'da 1+1 fırsatı!

Soyak Evostar'da 1+1 fırsatı sunuluyor. Teslimlerin hemen gerçekleştiği projede fiyatlar 184 bin TL'den başlıyor. Projede daire büyüklükleri 31 - 145 metrekare arasında değişiyor.

Soyak Evostar'da bir+bir fırsatı!

Soyak Evostar'da bir+bir fırsatı kapsamında peşin ödemlerde yüzde 10 indirim yapılıyor. Banka kredisinin kullanılabildiği projede 48 aya kadar vade farksız taksit yapılıyor.

Soyak Evostar Halkalı'da 10 daire ile sınırlı bir kampanya başladı!

Gayrimenkul sektöründe projeler üreten Soyak'ın konut projelerinden Halkalı'da yer alan ve yeni bir yaşam tarzı sunmayı hedefleyen Soyak Evostar'da 10 daire ile sınırlı bir kampanya başladı...

Soyak Evostar'da 10 daire için kampanya! 184 bin TL'ye!

Soyak Evostar'da 10 daire için kampanya. Dairelerin 184 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu projede yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor...

Soyak Evostar’dan 10 daire ile sınırlı sürpriz fırsatlar!

Soyak Evostar’dan 10 daire ile sınırlı sürpriz fırsatlar. 31 Mart’a kadar süren kampanyada bu özel fırsatları öğrenmek için SOYAK yazıp 3442’ye göndermek yeterli.

Soyak Evostar'da yüzde 1 peşinat! Taksitler 1 yıl sonra ödeniyor!

Soyak Yapı tarafından Halkalı'da inşa edilen Soyak Evostar'da yüzde 1 peşinat kampanyası...