25 / 04 / 2024

Skyland istanbul son durum

Skyland İstanbul satış ofisi!

Skyland İstanbul satış ofisi bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. 2016 yılının Ağustos ayında teslim edilecek projede daireler 424 bin TL'den satılıyor.

Skyland Seyrantepe fiyat!

Skyland Seyrantepe fiyat bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Kişiye özel ödeme planlarının oluşturulduğu projede teslimler 2016 yılında gerçekleşecek.

Skyland İstanbul ile hayallerinize renk, hayatınıza değer katın!

Skyland İstanbul ile hayallerinize renk, hayatınıza değer katın. Skyland İstanbul fiyat listesi, Skyland İstanbul ödeme planı ve Skyland İstanbul teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor.

Seyrantepe Skyland İstanbul satış ofisi!

Seyrantepe Skyland İstanbul satış ofisi iletişim bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. projede teslimler 2016 yılının Ağustos ayında gerçekleşecek.

Skyland İstanbul son durum!

Satış sürecnin devam ettiği Skyland İstanbul projesinde ister 0 faizle, ister 0 peşinatla ödeme yapmak mümkün. İşte Skyland İstanbul son durum bilgileri...

Skyland İstanbul fiyat listesi!

Skyland İstanbul fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor. 2016 yılının Ağustos ayında teslim edilecek olan projede satışlar devam ediyor.

Skyland İstanbul ne durumda?

Karma bir proje olarak İstanbul Kağıthane'de geliştirilen, konut, ofis, otel ve alışveriş merkezinden meydana gelen Eroğlu imzalı proje Skyland İstanbul ne durumda?

Seyrantepe Eroğlu Skyland ulaşım bilgileri!

Eroğlu güvencesi ile inşa edilen ve karma proje olarak konumlandırılan, konut, ofis, otel ve alışveriş merkezinden meydana gelen Seyrantepe Eroğlu Skyland ulaşım bilgileri...

Skyland İstanbul iletişim!

İstanbul Seyrantepe'de inşa edilen ve Eroğlu imzası ile konumlandırılan Skyland İstanbul iletişim bilgileri...

Skyland İstanbul teslimleri!

Seyrantepe'de TT Arena Stadı'nın karşı tarafında Eroğlu imzası ile inşa edilen Skyland İstanbul teslimleri...