04 / 05 / 2024

Skyland İstanbul satılık daire

Skyland İstanbul Evleri!

Skyland İstanbul Evleri 'nin 2. etabı olan Teras Evler bölümü 13 Ekim'de satışa çıkacak. 930 daireden oluşan projede banka kredisi ile daire sahibi olunabiliyor.

Skyland İstanbul'da fiyat artışından önce son 2 gün!

Skyland İstanbul'da fiyat artışından önce son 2 gün. 2016 yılının Ağustos ayında teslim edilecek olan projede daireler 424 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Skyland İstanbul’da 424 bin liraya hayatınıza renk katın!

Skyland İstanbul’da daire fiyatları 424 bin liradan başlıyor. Karma olarak tasarlanan projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.

Skyland İstanbul’da 424 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Skyland İstanbul’da 424 bin liradan başlayan fiyatlarla satış süreci devam ediyor. Banka kredisi ile ödemelerin yapıldığı projede 14+0'dan 4+1'e kadar tüm daire tipleri bulunuyor.

Skyland İstanbul projesinde 424 bin TL’ye! İster 0 peşinat, ister 0 faiz!

Skyland İstanbul projesinde 424 bin TL’ye daire satışları devam ediyor. İster 0 peşinat, ister 0 faiz ile ödeme yapılabilen projede teslimler 2016 yılının Ağustos ayında gerçekleşecek.

Skyland İstanbul ile hayallerinize renk, hayatınıza değer katın!

Skyland İstanbul ile hayallerinize renk, hayatınıza değer katın. Skyland İstanbul fiyat listesi, Skyland İstanbul ödeme planı ve Skyland İstanbul teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor.

Skyland İstanbul satılık!

Skyland İstanbul satılık daire fiyatları 424 bin TL'den başlıyor. Projede mevcut olan dairelerin alanları 52 metrekare ile 322 metrekare arasında değişiyor.

Skyland İstanbul fiyatları!

Skyland İstanbul fiyatları ile ilgili bilgi almak için haberimizden faydalanabilirsiniz. Stüdyo'dan 4+1'e kadar tüm daire tiplerine yer veriliyor.