25 / 04 / 2024

Skyland istanbul projesi

Skyland İstanbul fiyatları!

Toplamda 930 daireden meydana gelen projede 3 blok yer alıyor. Skyland İstanbul fiyatları dairelerin konumlarına ve cephelerine göre değişiklik gösteriyor.

Yabancı yatırımcıların kalıcı oturum beklentisi var!

Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, fuarın ilk gününden itibaren büyük bir ilgi gördüklerini söyledi. Eroğlu, "İlk birkaç saat içinde beklediğimizin çok üzerinde talep aldık. Özellikle Skyland İstanbul projemizde ciddi satışlar gerçekleştirdik" dedi. Eroğlu Gayrimenkul'un yüksek ciro değil doğru iş felsefesiyle hareket ettiğini vurgulayan Nurettin Eroğlu, "Projelerimize, gösterilen ilginin bir sebebi de bu" diye konuştu.

Skyland İstanbul Seyrantepe adres!

Skyland İstanbul Seyrantepe adres bilgisi şöyle: Türk Telekom Arena Stadı Vip Girişi Yanı Seyrantepe Şişli İstanbul

Skyland İstanbul Seyrantepe adres bilgileri!

Seyrantepe Skyland İstanbul adres bilgileri ve telefon numarasu şöyle: Türk Telekom Arena Stadı Vip Girişi Yanı Seyrantepe / 0212 289 89 99

Skyland İstanbul adres bilgileri!

Skyland İstanbul adres bilgileri şöyle: Türk Telekom Arena Stadı Vip Girişi Yanı Seyrantepe- Şişli / İstanbul

Skyland İstanbul örnek daire!

2016 Ağustos'ta teslim edilecek olan Skyland İstanbul Seyrantepe projesinde 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 tipinde daireler bulunuyor. Skyland İstanbul örnek daire görselleri haberimizde yer alıyor.

Skyland İstanbul ödeme planı!

2016 Ağustos'ta teslim edilecek olan projesi 3 blok halinde yükseliyor. Skyland İstanbul ödeme planı bilgisine göre 0 peşinat ile projeden daire satın alınabiliyor...

Skyland İstanbul nerede?

Skyland İstanbul nerede? sorusunun yanıtı şöyle: Türk Telekom Arena Stadı Vip Girişi Yanı Seyrantepe- Şişli / İstanbul

Skyland İstanbul'da ister 0 faiz, ister 0 peşinat!

Skyland İstanbul'da ister 0 faiz, ister 0 peşinat kampanyası devam ediyor. Eroğlu Skyland İstanbul'da fiyatlar 424 bin liradan başlıyor.

Eroğlu Seyrantepe Skyland İstanbul satış ofisi!

Kağıthane Seyrantepe'de Eroğlu Gayrimenkul tarafından inşa edilen Eroğlu Seyrantepe Skyland İstanbul satış ofisi iletişim bilgileri...

Skyland İstanbul ne durumda?

Karma bir proje olarak İstanbul Kağıthane'de geliştirilen, konut, ofis, otel ve alışveriş merkezinden meydana gelen Eroğlu imzalı proje Skyland İstanbul ne durumda?