13 / 05 / 2024

Rönesans Sayfiye telefon

Rönesans Sayfiye satış fiyatları!

Garanti Bankası'ndan 120 ay vadeli kredi seçeneği ile ödeme yapıldığında, banka kredisinin 6 taksiti hediye edilen Rönesans Sayfiye projesinde teslimlerin bu yıl sonunda yapılması planlanıyor. İşte Rönesans Sayfiye satış fiyatları...

Kartal Rönesans Sayfiye ne zaman teslim?

Rönesans Gayrimenkul tarafından İstanbul Kartal'da inşa edilen projede daire tipleri 1+1 ile 3+1 arasında değişiklik gösteriyor. Peki Kartal Rönesans Sayfiye ne zaman teslim?

Rönesans Sayfiye fiyat bilgisi!

Daire alanları 79 metrekare ile 163 metrekare arasında farklılık gösteren Rönesans Sayfiye projesi 14 bin metrekare alan üzerinde yayılıyor. İşte Rönesans Sayfiye fiyat bilgisi...

Rönesans Sayfiye'den dairenizi seçin 6 taksidini biz ödeyelim!

Daire büyüklükleri 79 metrekare ile 163 metrekare arasında değişen Rönesans Sayfiye'de daire seçenekleri 1+1 ile 3+1 arasında değişiyor. ''Rönesans Sayfiye'den dairenizi seçin 6 taksidini biz ödeyelim'' sloganı ile cazip ödeme fırsatları sunuluyor.

Kartal Rönesans Sayfiye projesi!

Kartal Rönesans Sayfiye projesi 3 blok halinde 14 bin metrekare alan üzerinde yayılıyor. Daire alanları 79 metrekare ile 163 metrekare arasında değişen Rönesans Sayfiye'de teslimlerin bu yıl sonu olması planlanıyor.

Rönesans Sayfiye ödeme koşulları!

3 blok halinde İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da inşa edilen projede daire tipleri 1+1, 1,5+1,2+1, 2,5+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı. Peki Rönesans Sayfiye ödeme koşulları nasıl?

Rönesans Sayfiye nerede?

Rönesans Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen proje 3 blok halinde yayılıyor. 276 daireden meydana gelen Rönesans Sayfiye projesi 14 bin metrekare alan üzerinde yayılıyor. Peki Rönesans Sayfiye nerede?

Rönesans Sayfiye satış ofisi iletişim!

Rönesans Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Rönesans Sayfiye projesi 3 blok halinde yükseliyor. Rönesans Sayfiye satış ofisi iletişim telefon numarası: 444 76 75.